Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
16 februari 2018
 

De beste tips voor succes op de Duitse markt

 
 Duitsland is en blijft voor Nederland de belangrijkste handelspartner. Om het potentieel van de Duitse markt echter volledig te kunnen benutten is kennis van branches en van de zakelijke cultuur onmisbaar. De Duits-Nederlandse Handelskamer organiseert daarom op 17 april 2018 in Utrecht inmiddels voor de 3e keer de Duitslanddag. Hier kunnen ondernemers in één dag de beste tips voor succes in Duitsland binnenhalen. De aanmelding is nu geopend.
  Succesverhalen van onder andere Randstad, Tony’s Chocolonely en HAK Groenten staan op deze dag centraal. Er zal informatie over politieke en macro-economische ontwikkelingen worden gepresenteerd en ook trends zoals blockchain, cybersecurity en 3D-printing komen aan de orde. In workshops worden onder andere de vragen beantwoord, welke juridische en fiscale vraagstukken bij het zakendoen in Duitsland komen kijken en wat de beste marketingstrategie voor een product kan zijn. Daarnaast is er een beursvloer met 45 informatiestands en veel tijd om te netwerken.
 
Met het uitgebreide programma richt de Duitslanddag zich op ondernemers die hun zakelijke activiteiten in Duitsland willen uitbreiden en professionaliseren. Ondernemers kunnen zich nu aanmelden via www.duitslanddag.nl/aanmelden. Deelname aan de Duitslanddag is gratis voor Nederlandse ondernemers die zich oriënteren op de Duitse markt of hun activiteiten in het buurland willen uitbreiden.
 
Meer informatie:
www.duitslanddag.nl

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs