Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
7 februari 2018
 

Mannen van middelbare leeftijd investeren via crowdfunding

 
 

Ouderen denken langer na over investering

Onderzoek van Crowdfundmarkt wijst uit dat investeerders in crowdfunding voornamelijk mannen zijn van middelbare leeftijd.

Uit de bezoekersstatistieken van Crowdfundmarkt blijkt dat de website meer door mannen (66 procent) dan door vrouwen (34 procent) bezocht wordt. Ondanks de opkomst van speciale beleggingsverenigingen voor vrouwen zoals WomanInvest is investeren nog steeds een mannenwereld.

Ouderen
Driekwart van de bezoekers van Crowdfundmarkt is ouder dan 25 en jonger dan 55 jaar. Hoe ouder een bezoeker is hoe langer hij of zij rondkijkt. Uit eerder onderzoek onder investeerders bleek ook al dat ouderen langer nadenken over een investeringsbeslissing. 50 procent van de 65+ers denkt meer dan 30 minuten na en ouderen investeren uiteindelijk meer dan jongere beleggers.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs