Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
10 januari 2018
 

Q1: de allereerste nieuwjaarsborrel voor freelancers

 
 

Steeds meer werknemers verkiezen vrijheid boven een vaste werkgever. Het aantal freelancers is in tien jaar tijd gestegen met 79 procent; van 81.000 eenmanszaken in 2007 tot 165.000 in 2017 (bron: CBS). Speciaal voor dit gedeelte van de Nederlandse beroepsbevolking wordt op 25 januari een nieuwjaarsborrel georganiseerd. 

Q1: The Freelance New Years borrel is het eerste evenement gericht op freelancers om gelijkgestemden te ontmoeten en samen het nieuwe jaar in te luiden.
Het is niet alleen een feestje voor freelancers, maar ook een leuke manier om met elkaar te sparren over projecten en nieuwe samenwerkingen in 2018. De kick-off van het evenement gebeurt door Ginny Ramkisoen, oprichtster van het (freelance) vacatureplatform Vacature Via Ginny. Zij geeft haar tips voor een succesvol 2018. Ook wordt professioneel fotograaf Maurice van der Meijs ingezet om alle aanwezige freelancers van een nieuwe portretfoto te voorzien.

Freelance community
De initiatiefnemers achter het concept zijn freelancers Kiki Calis (creative producer & projectmanager) en Kim Trotz (creative & copywriter). Zij zien om zich heen een groeiend aantal freelancers en de behoefte naar contact met collega’s. Niet alleen om zakelijk verder te komen, maar ook voor de gezelligheid. "Als freelancer heb je geen dertiende maand, geen kerstpakket, maar nog veel belangrijker: géén leuke borrels meer met collega’s," aldus Trotz. Het organiseren van Q1 is een eerste stap naar een community waarin freelancers met elkaar in contact kunnen komen.  

Q1: The Freelance New Years borrel 
Met het stijgende aantal freelancers groeit logischerwijs ook het aantal flexplekken. Q1: The Freelance New Years borrel vindt vanaf 18:00 uur plaats in één van de nieuwkomers: community co-working space Merkspace.
Wanneer: donderdag 25 januari 2018
Wanneer: tussen 18:00 uur en 23:00 uur
Waar: Merkspace - Herengracht 499, 1017 BT Amsterdam 
Voor wie: creatieve freelancers uit de randstad 
Aanmelden: RSVP-link
Blijf op de hoogte via: Facebook-event
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs