Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Beste horecaflexplek: Volkshotel Amsterdam

14 november 2017 - Het Volkshotel aan de Wibautstraat in Amsterdam is dé beste horecaflexplek van 2017. Na bezoek aan tientallen flexplekken in Nederland gaf de jury de hoogste score aan LAB55 in de categorie ‘lokaal’.

Een professioneel testteam testte de afgelopen weken talloze flexplekken. Het Volkshotel in Amsterdam kwam in de categorie ‘horecaflexplek’ als beste uit de bus. Jurylid Eva Brouwer, dagvoorzitter en presentator: "De combinatie van vriendelijk personeel, goede koffie met rustig geroezemoes op de achtergrond maakt Volkshotel de ideale plek om lekker een paar uur te werken."

Geen vaste werkplek
Veel professionals hebben geen vaste werkplek meer. Zij werken op allerlei locaties: in koffietentjes, in moderne bedrijfsverzamelgebouwen en onderweg. Het aantal flexwerkers blijft maar stijgen. Rodney Voogel, directeur van ASUS Benelux: "Met de Nationale Flexplek Test helpen we zelfstandige professionals efficiënt te werken, door te laten zien dat er in heel Nederland locaties zijn waar u met een gerust hart uw laptop kunt openklappen".

Locaties testen
Een zorgvuldig geselecteerd team van ondernemers, journalisten en bloggers, reisde het hele land door om tientallen locaties te testen. Dat deden de juryleden op basis van een heldere vragenlijst met concrete vragen: ‘Hoeveel minuten lopen vanaf het OV?’, ‘Zijn er meetingrooms en moet ik die reserveren?’, ‘Kan ik met een creditcard betalen?’ en ‘Wat kost een kop koffie?’.
De long-list van locaties is mede tot stand gekomen doordat flexplekken zelf de professionals die er werken hun eigen locatie hadden opgegeven via flexplektest.nl.

Snelle wifi, Fair Trade producten en hipstergehalte
De kwaliteit van de wifi blijkt bij 80 procent van de geteste flexplekken veilig en snel te zijn. Harde achtergrondmuziek, te fel licht en een te hoog hipstergehalte leiden de flexwerkers af. Bij ruim 96 procent van de geteste flexplekken is de koffie uitstekend en in 42 procent van de gevallen is de koffie goedkoper dan 2,50 per kop. Bij ruim 48 procent is er fruit op de locatie te krijgen, dat is meer dan tijdens de test in 2015 toen dat slechts 40 procent was.
De Nationale Flexplek Test is een initiatief van ASUS Benelux in samenwerking met Microsoft en taxiservice Abel, Meeùs, ICS Business Card en ALSO Cloud Services.
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.