Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Crowdfundmarkt lanceert financieringskieswijzer voor ondernemers

5 september 2017 - Ondernemers op zoek naar financiering krijgen vanaf nu hulp bij het vinden van het juiste crowdfundingplatform. Nieuwkomer Crowdfundscout bepaalt op basis van zes kenmerken welk crowdfundingplatform het beste bij de ondernemer past.

De geautomatiseerde selectie komt tot stand op basis van een algoritme op de complete database van Crowdfundmarkt.

Binnen één minuut en zonder registratie
Crowdfundscout is laagdrempelig voor de geldvrager. Binnen één minuut weet een particulier of ondernemer welk platform de meeste ervaring heeft met zijn / haar type financieringsaanvraag. Na het doorlopen van de korte vragenlijst presenteert Crowdfundscout de resultaten zonder dat een gebruiker zich hoeft aan te melden. Precies zoals een kieswijzer in verkiezingstijd.

Online matchmaker op basis van big data
Jeroen van der Beek van Crowdfundscout: "Door gebruik te maken van de database van Crowdfundmarkt, waarin alle Nederlandse projecten van de AFM-geregistreerde crowdfundingplatformen zijn opgenomen, kunnen we een uniek product bieden. Op dit moment maken we gebruik van bijna 3.000 verschillende projecten. Dagelijks komen hier vijf tot tien projecten bij."


 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.