Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
5 september 2017
 

Crowdfundmarkt lanceert financieringskieswijzer voor ondernemers

 
 

Ondernemers op zoek naar financiering krijgen vanaf nu hulp bij het vinden van het juiste crowdfundingplatform. Nieuwkomer Crowdfundscout bepaalt op basis van zes kenmerken welk crowdfundingplatform het beste bij de ondernemer past.

De geautomatiseerde selectie komt tot stand op basis van een algoritme op de complete database van Crowdfundmarkt.

Binnen één minuut en zonder registratie
Crowdfundscout is laagdrempelig voor de geldvrager. Binnen één minuut weet een particulier of ondernemer welk platform de meeste ervaring heeft met zijn / haar type financieringsaanvraag. Na het doorlopen van de korte vragenlijst presenteert Crowdfundscout de resultaten zonder dat een gebruiker zich hoeft aan te melden. Precies zoals een kieswijzer in verkiezingstijd.

Online matchmaker op basis van big data
Jeroen van der Beek van Crowdfundscout: "Door gebruik te maken van de database van Crowdfundmarkt, waarin alle Nederlandse projecten van de AFM-geregistreerde crowdfundingplatformen zijn opgenomen, kunnen we een uniek product bieden. Op dit moment maken we gebruik van bijna 3.000 verschillende projecten. Dagelijks komen hier vijf tot tien projecten bij."


 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs