Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
23 juni 2017
 

Vijf voordelen van het koppelen van bedrijfssoftware

 
 

Ondernemers zijn continu verwikkeld in een hevige concurrentiestrijd. Door slim te ondernemen kunt u de concurrenten voor zijn. Eén van de manieren waarmee om slimmer te werken is bedrijfssoftware in de cloud.

Omdat de software in de cloud staat kunt u makkelijk koppelen met andere software, waardoor bedrijfsprocessen nog efficiënter verlopen. Met de juist gekoppelde software wordt u een nog slimmere ondernemer en behaalt u concurrentievoordeel. Als vergelijker voor bedrijfssoftware weet Appwiki maar al te goed dat de juiste cloud software een aanwinst is voor uw bedrijf. In dit artikel vertelt Appwiki vijf voordelen van het koppelen van de bedrijfssoftware en hoe u door de inzet van deze software concurrentievoordeel behaalt.
 
Voordeel 1: Tijd besparen met het koppelen van business apps
Het koppelen van bedrijfssoftware heeft als voordeel dat de software onderling informatie uitwisselt en daardoor bespaart u tijd omdat de software verschillende taken van u overneemt. U hoeft niet meer handmatig de gegevens in verschillende programma’s in te voeren. Neem als voorbeeld het koppelen van een boekhoudprogramma met een facturatieprogramma. De betaalde facturen worden bij een koppeling automatisch verwerkt in het boekhoudprogramma. De tijdwinst zorgt ervoor dat u meer tijd in uw klanten en onderneming kunt stoppen.

Voordeel 2: Inzicht in financiële administratie
Naast de tijdwinst heeft de koppeling van cloud software nog een ander voordeel, namelijk het inzicht in de financiën. De bedrijfsprocessen worden door de koppeling van software geoptimaliseerd waardoor u inzicht krijgt in de diverse bedrijfsprocessen en afdelingen. Een koppeling tussen uw webwinkel software en boekhoudprogramma zorgt ervoor dat een bestelling die is betaald niet alleen uit voorraad wordt gehaald, het wordt ook gelijk verwerkt in het boekhoudprogramma. Op elk gewenst moment van de dag heeft u een up-to-date inzicht in de financiële administratie.

Voordeel 3: Professionele aanpak door cloud software
Zoals net in het voorbeeld van de webshop al kort werd aangehaald, verlopen de bedrijfsprocessen een stuk efficiënter door de koppeling van business apps. Efficiëntere bedrijfsprocessen dragen bij aan een professionele aanpak. Daarnaast zorgt de juiste koppeling van bedrijfssoftware voor minder fouten. Fouten kunnen het gevolg zijn van het handmatig overnemen van gegevens tussen verschillende programma’s. Maar de verkoop van producten die niet op voorraad zijn zal niet meer gebeuren, waardoor u nooit meer klanten hoeft teleur te stellen.
 
Voordeel 4: Klantgerichter werken
De professionele aanpak, tijdwinst en het financiële inzicht maakt dat u bij klanten en leveranciers bekend staat als betrouwbare ondernemer. U heeft vervolgens de handen vrij om u te focussen op het werven van nieuwe klanten. Door het inzicht in uw onderneming weet u als geen ander wat klanten zo fijn vinden aan uw product of diensten. Dit is de uitgangspositie om nieuwe klanten te werven en de concurrentie voor te blijven.

Voordeel 5: Snel offertes en facturen versturen en ontvangen
De koppeling tussen boekhoudsoftware en facturatie software heeft als groot voordeel dat u snel facturen en offertes kunt opstellen en versturen. Het snel kunnen versturen van offertes biedt de uitgelezen kans om uw concurrentie voor te blijven. Uw klanten ontvangen uw offertes als eerste, voor de offerte van concurrentie. Daarnaast zijn uw offertes foutloos en door gebruik te maken van bedrijfssoftware zien ze er ook nog eens professioneel uit! Nu u alle voordelen van het koppelen van bedrijfssoftware weet, staat niets u meer in de weg om slimmer te ondernemen en nog meer concurrentievoordeel te pakken.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs