Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
14 juni 2017
 

Slotenmakers lijden onder reputatieschade

 
 

Na de vele negatieve berichten over malafide slotenmakers, hebben zij flink wat reputatieschade geleden. Mensen zijn bang om opgelicht te worden en vinden het moeilijk om een betrouwbare slotenmaker te vinden.

Doordat de branche gemakkelijk te betreden is en er geen vergunningen vereist zijn, zijn er veel fraudeurs in de slotenmakers branche te vinden. De Vlaamse Slotenmakers Unie wil deze fraudeurs tegen gaan door vergunningen in deze sector in te voeren.  Hierdoor zal het alleen voor betrouwbare vakmensen mogelijk zijn om dit beroep uit te oefenen en weten klanten dat ze op de integriteit van de slotenmaker kunnen vertrouwen.
Volgens een Slotenmaker uit Mechelen is het belangrijk dat mensen totdat de vergunningen zijn ingevoerd, vragen of de betreffende slotenmaker een vergunning heeft en verzekerd is voor eventuele schade. Zo voorkomt u dat u in zee gaat met een oplichter en opdraait voor onnodig hoge kosten.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Check je Vlaams op www. Vlaams. nu
Snapt een Vlaming altijd wat jij bedoelt? Doe de check op Vlaams. nu
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 525.89 0.62 %
Brisk-index: 269.79 -0.07 %
Stijgers Dalers
Kendrion 37.71  4 %
Nutreco 47  3.9 %
Arcadis 17.52  3.7 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.51  -1.9 %
Fugro 10.64  -1.8 %
Meer beurs