Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Slotenmakers lijden onder reputatieschade

14 juni 2017 - Na de vele negatieve berichten over malafide slotenmakers, hebben zij flink wat reputatieschade geleden. Mensen zijn bang om opgelicht te worden en vinden het moeilijk om een betrouwbare slotenmaker te vinden.

Doordat de branche gemakkelijk te betreden is en er geen vergunningen vereist zijn, zijn er veel fraudeurs in de slotenmakers branche te vinden. De Vlaamse Slotenmakers Unie wil deze fraudeurs tegen gaan door vergunningen in deze sector in te voeren.  Hierdoor zal het alleen voor betrouwbare vakmensen mogelijk zijn om dit beroep uit te oefenen en weten klanten dat ze op de integriteit van de slotenmaker kunnen vertrouwen.
Volgens een Slotenmaker uit Mechelen is het belangrijk dat mensen totdat de vergunningen zijn ingevoerd, vragen of de betreffende slotenmaker een vergunning heeft en verzekerd is voor eventuele schade. Zo voorkomt u dat u in zee gaat met een oplichter en opdraait voor onnodig hoge kosten.
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.