Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Tips voor de beste zitplaats in het vliegtuig

23 maart 2017 - Vliegtuigen worden steeds moderner en zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Ondanks deze modernisering blijft extra comfort vaak uit.

Om passagiers te helpen bij de zoektocht naar de beste stoel, onderzocht reiszoekmachine KAYAK.nl wat de beste zitplaatsen zijn in een vliegtuig. In samenwerking met Dan Air, steward en auteur van Confessions of a Trolley Dolly, creëerde KAYAK.nl een infographic waarin de voor- en nadelen van bepaalde vliegtuigstoelen uiteen zijn gezet.

Airbus
In de Airbus A320-vliegtuigen die easyJet en Vueling vaak gebruiken voor korte vluchten, staat stoel 1A bekend als de beste zitplaats. Hier krijgt u extra beenruimte, heeft u grote kans dat u als eerste eten en drinken krijgt geserveerd en kunt u ongehinderd naar buiten kijken zonder dat een vliegtuigvleugel het uitzicht belemmert. Wel is 1A een van de koudere plekken in het vliegtuig en is het aan te raden iets warms mee te nemen.

Boeing
In de Boeing 777-vliegtuigen waarmee KLM, Emirates en British Airways veel vliegen, kunnen de zitplaatsen op rij 44 en 45 beter vermeden worden. Hier heeft u minder beenruimte, kan de stoel minder ver naar achter en zit u erg dichtbij de wc’s en de crew-ruimte.

 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.