Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
8 maart 2017
 

Genomineerden Global Student Entrepreneur Awards bekend

 
 

De negen genomineerden die op 10 maart mogen pitchen voor de titel Nederlands Studentenondernemer van het jaar tijdens de Nederlandse finale voor de Global Student Entrepreneur Awards en daarbij hun ervaringen mogen delen met ervaren ondernemers, zijn bekend.

De genomineerden zijn (in alfabetische volgorde):
 
  Studentondernemer Onderneming Leeftijd Woonplaats Opleiding Actief sins Bogos Basak Coupontrade 24 jaar Amstelveen VU Amsterdam, Marketing Oktober 2015 Jeroen van den Eerenbeemt Vliegen en Parkeren 25 jaar Someren Fontys Eindhoven, Commerciele Economie Maart 2013 Spijk Geene Boxrs4ALL 18 jaar Eindhoven Avans Hogeschool Advanced Business Creations Juni 2016 Julian Jagtenberg Somnox 21 jaar Delft TU Delft, Industrial Design Engineering Januari 2016 Nick Kiran Tryst Energy 24 jaar Capelle a/d IJssel Universiteit Tilburg Communication and Information Services Juli 2016 Lotte Leufkens CloudCuddle 25 jaar Delft TU Delft Mechanical Engineering Maart 2016 Martijn Meefout UNTESO 23 jaar Enschede Universiteit van Twente
Business IT Juli 2015 Jasper Stender Surprise Dinner 27 jaar Leeuwarden NHL Leeuwarden
CMD Juni 2015 Margot Verleg TrusttheSource 25 jaar Groningen Hanze Universiteit of Applied Sciences Januari 2016  
Deze genomineerden krijgen tijdens en na de finale op 10 maart toegang tot het wereldwijde netwerk van ervaren ondernemers, die allen graag ervaringen willen delen en de studentenondernemers willen helpen een succes van hun onderneming te maken.
De winnaar van deze Nederlandse finale wordt afgevaardigd naar de internationale finale die van 27 t/m 29 april wordt gehouden in Frankfurt. Hier nemen 50 studenten-ondernemers uit 50 verschillende landen het tegen elkaar op.
 
Toegevoegde waarde van delen van ervaringen
Tijdens de finale van Global Student Entrepreneur Awards op 10 maart a.s. kunnen de studentenondernemers ervaren wat de toegevoegde waarde is van het delen van ervaringen met andere ondernemers. De studentenondernemers en zijn of haar onderneming staan daarbij centraal. De ervaren ondernemers van de Entrepreneurs Organisatie gaan hen aanmoedigen, ondersteunen en uitdagen om zoveel mogelijk impact te maken
 
Derde keer
Het is de derde keer dat deze Global Student Entrepreneur Awards (GSEA) wordt gehouden. In 2015 werd de internationale prijs gewonnen door de Nederlander Steinar Henskes, eigenaar van de Bird Control Group, die met diervriendelijke lasers vogels op onder andere vliegvelen en in de landbouw verjaagd.
In 2016 namen wereldwijd meer dan 1.700 studentenondernemers deel aan deze awards.  Dit jaar schreven 32 Nederlandse studentenondernemers zich in voor deze awards, dat is een stijging van ruim 300 procent in vergelijking met 2016.
Om deel te nemen aan de Global Student Entrepreneur Awards moeten de studentenondernemers, studeren aan een MBO, HBO of universiteit en al minimaal 6 maanden actief zijn als ondernemer.
 
Initiatief van Entrepreneurs’ Organization
De Global Student Entrepreneurs Awards zijn een initiatief van de Entrepreneurs’ Organization. Met de GSEA wil zij studentondernemers ondersteunen, hen aanmoedigen, hen helpen om impact te maken en hen al vroeg laten ervaren hoe ondernemers elkaar sterker kunnen maken.
De Entrepreneurs’ Organisatie is een internationaal netwerk waar ondernemers elkaar ondersteunen door met elkaar ervaringen over ondernemerschap te delen. Ze is actief in 50 landen en telt meer dan 12.000 leden. De Nederlandse organisatie is opgericht in 1999 en telt momenteel 185 leden. Zij zijn gezamenlijk goed voor een omzet van ruim een miljard euro. De aangesloten leden komen uit alle gelederen van het bedrijfsleven en hebben allemaal de ambitie om op persoonlijk en zakelijk vlak te groeien en van elkaar te leren. Alleen ondernemers die oprichter of meerderheidsaandeelhouder zijn kunnen lid worden. Daarnaast moet de onderneming een jaaromzet van minimaal een miljoen euro en minimaal tien medewerkers in dienst hebben.
 

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Vliegen en Parkeren  |   | 
19-04-2017
 | 
09:12 uur
Felicitaties aan CloudCuddle, terechte winnaar!

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken