Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
15 februari 2017
 

Extra oplader op kantoor houdt ondernemers flexibel

 
 

We surfen, chatten en bellen met onze smartphone, waardoor de accuduur nogal eens te wensen overlaat. De laatste tijd kopen steeds meer ondernemers een extra oplader voor op kantoor, waardoor ze hun flexibiliteit kunnen behouden en de smartphone altijd is opgeladen.

Stefan van den Bergh van GSMOplader vertelt er iets over.
 
Opladen op kantoor
"We merken dat steeds meer ondernemers (en ook medewerkers) hun smartphone zowel onderweg naar kantoor, op kantoor zelf en onderweg naar huis gebruiken. Veel van de smartphones houden het daardoor niet zomaar heel de dag vol op één acculading," aldus Van den Bergh. De oplossing is even slim als eenvoudig. Veel mensen kopen een extra oplader en leggen die op kantoor.

Autolader voor onderweg
Naast de extra oplader voor op kantoor wordt er ook steeds meer gebruik gemaakt van de autolader. "Dat heeft er vooral mee te maken dat we onderweg steeds vaker onze telefoon gebruiken voor de navigatie. Dat maakt het gemakkelijker om de weg te vinden, maar betekent ook dat de accuduur snel achteruit loopt." In die gevallen is het prettig om gebruik te kunnen maken van een autolader. Het is dan mogelijk om de smartphone onderweg naar kantoor alvast op te laden.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 249.86 -0.10 %
Stijgers Dalers
Yatra 5.4  6.3 %
Altice 8.52  5.2 %
Advanced met 39.43  4.4 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.45  -4.3 %
Brill kon 34.51  -2.8 %
Meer beurs