Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Brisk Magazine gaat samenwerken met BC.nl

14 februari 2017 - Brisk Magazine gaat samenwerken met BC.nl, het grootste portaal voor ondernemers van Nederland. BC.nl, ook wel bekend als Business Compleet, werd vorige maand overgenomen door UFE Groep BV, de moedermaatschappij van Managersonline.nl en Brisk Magazine.

Fred Akkerma, publishing director van Brisk Magazine, is blij met de samenwerking. "BC.nl is een prachtig platform waar ondernemers de informatie vinden die ze nodig hebben, zonder dure adviseurs te hoeven inschakelen. In veel opzichten lijkt het concept van BC.nl op dat van Brisk Magazine, dus we vullen elkaar heel goed aan."

Met Brisk Magazine en BC.nl hebben ondernemers alles wat ze nodig hebben om hun bedrijfsvoering te voeren, aldus UFE Groep. Net als Brisk Magazine is een abonnement op BC.nl gratis. Abonnee worden kan hier. Op elk gewenst moment kunt u zich afmelden.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.