Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
11 januari 2017
 

Zzp’er neemt gevaren openbare WiFi-netwerken voor lief

 
 

89,9 procent van de zzp’ers zegt zich bewust te zijn van de gevaren van openbare WiFi-netwerken in bijvoorbeeld café’s, restaurants en flexwerkplekken. Toch maakt 56 procent wel regelmatig gebruik van deze netwerken.

Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer onder 909 zzp’ers.   Een ruime meerderheid van de zzp’ers neemt deze gevaren dus voor lief. Opvallend, gezien het feit dat maar liefst 92,1 procent wel aangeeft veel waarde te hechten aan zijn of haar privacy op het internet.
 
Zzp’er tevreden over internetprovider
Uit het onderzoek is verder gebleken dat 82,0 procent van zzp’ers tevreden is over de eigen internetprovider. Gemiddeld geven zij hun internetprovider een waardering van 6,8 uit 10. Zzp’ers die klant zijn bij XS4ALL (89,7 procent) en KPN (85,3 procent) zijn het vaakst tevreden over hun leverancier van internet. Ruim een op de tien  zzp’ers is van plan om binnenkort over te stappen naar een andere provider. Ondanks dat klanten van XS4ALL het meest tevreden zijn over hun provider, willen zij bovengemiddeld vaak overstappen (13,8 procent). KPN-klanten willen het minst vaak overstappen: slechts 7,3 procent van deze groep wil op korte termijn naar een andere provider.
 
Zzp’er gebruikt internet in combinatie met televisie en telefonie

Drie op de vier zzp’ers nemen internet af in combinatie met vaste telefonie en televisie. Slechts acht procent heeft een pakket met televisie en internet, en 9,8 procent betaalt alleen voor internet. Van de zzp’ers met een 3-in-1 abonnement gebruikt een vijfde  geen vaste telefonie en 4,9 procent gebruikt geen televisie. De grote meerderheid van deze groep (75 procent) gebruikt alle onderdelen uit het pakket. Gemiddeld betalen zzp’ers 35,89 euro voor hun 3-in-1 pakket.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs