Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
6 december 2016
 

Crowdfunding piekt in november

 
 

Nog nooit was de markt van crowdfunding in Nederland zo groot als in november 2016. Dit blijkt uit cijfers van Crowdfundmarkt.nl.

Afgelopen maand is de markt van crowdfundingleningen en -aandelen uitgekomen op een recordaantal van 117 projecten, samen goed voor 17,8 miljoen euro.
November van dit jaar is met 117 crowdfundingprojecten een absolute recordmaand in Nederland. Ter vergelijking: gemiddeld werden er in 2016 70 projecten per maand gepubliceerd en in november vorig jaar slechts 58.

Record
Het aantal crowdfundingprojecten in 2016 is nu het eindtotaal van 2015 ruim gepasseerd. In het volledige vorige jaar kwam de marktomvang uit op 730 projecten. Inclusief recordmaand november staat de teller in 2016 op 810 projecten. In januari 2017 verschijnt het volledige jaarrapport van Crowdfundmarkt.nl met gedetailleerde informatie over de markt van crowdfinance (crowdfunding met financieel rendement) in Nederland over geheel 2016.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 239.28 -4.24 %
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Arcadis 19.43  3.5 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 8.19  -3.9 %
Advanced met 38.77  -1.7 %
Meer beurs