Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
22 september 2016
 

Middelgrote bedrijven hebben minste vertrouwen in beveiliging (klant)data

 
 

Vodafone maakt de resultaten bekend van de jaarlijkse MKB ICT Trend Monitor. Overal en altijd verbinding kunnen maken met het bedrijfsnetwerk en mobiel kunnen bellen en gebeld worden in binnen- en buitenland blijven het belangrijkst voor het mkb als het om ICT en telecom gaat.

Dit wordt gevolgd door goede beveiliging van bedrijfs- en klantgegevens, al hebben middelgrote bedrijven (100-250 medewerkers) daar aanzienlijk minder vertrouwen in dan kleinere of grotere organisaties. Het jaarlijkse onderzoek, uitgevoerd door  TNS NIPO, geeft Vodafone inzichten om adequaat in te spelen op de behoeften van mkb-klanten.
 
Veel belang
Hoewel 75 procent van de bedrijven met 100 tot 250 medewerkers vertrouwt op een goede beveiliging van hun bedrijfs- en klantgegevens, blijven ze daarmee achter bij bedrijven van kleinere of juist grotere omvang. Bij organisaties met minder dan 100 of meer dan 250 medewerkers ligt dit percentage op of zelfs boven de 90 procent. Extra opvallend omdat juist middelgrote bedrijven relatief veel belang hechten aan de beveiliging van bedrijfs- en klantgegevens.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs