Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
22 september 2016
 

Middelgrote bedrijven hebben minste vertrouwen in beveiliging (klant)data

 
 

Vodafone maakt de resultaten bekend van de jaarlijkse MKB ICT Trend Monitor. Overal en altijd verbinding kunnen maken met het bedrijfsnetwerk en mobiel kunnen bellen en gebeld worden in binnen- en buitenland blijven het belangrijkst voor het mkb als het om ICT en telecom gaat.

Dit wordt gevolgd door goede beveiliging van bedrijfs- en klantgegevens, al hebben middelgrote bedrijven (100-250 medewerkers) daar aanzienlijk minder vertrouwen in dan kleinere of grotere organisaties. Het jaarlijkse onderzoek, uitgevoerd door  TNS NIPO, geeft Vodafone inzichten om adequaat in te spelen op de behoeften van mkb-klanten.
 
Veel belang
Hoewel 75 procent van de bedrijven met 100 tot 250 medewerkers vertrouwt op een goede beveiliging van hun bedrijfs- en klantgegevens, blijven ze daarmee achter bij bedrijven van kleinere of juist grotere omvang. Bij organisaties met minder dan 100 of meer dan 250 medewerkers ligt dit percentage op of zelfs boven de 90 procent. Extra opvallend omdat juist middelgrote bedrijven relatief veel belang hechten aan de beveiliging van bedrijfs- en klantgegevens.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 239.28 -4.24 %
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Arcadis 19.43  3.5 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 8.19  -3.9 %
Advanced met 38.77  -1.7 %
Meer beurs