Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Aannemer staat er beter voor dan een jaar geleden

24 juni 2016 - Uit een recente inventarisatie van BouwGarant geeft meer dan 60 procent van de deelnemers aan er beter voor te staan dan een jaar geleden. Niet alleen nam de vraag naar naar grotere verbouwingen toe, ook blijkt de consument milieubewuster te worden; ruim 55 procent merkt een toename in de de vraag naar duurzame oplossingen.

Dat het beter gaat in de bouw is ook te zien aan de afname van het aantal faillissementen en bedrijfsbeëindigingen, aldus Rob de Groot directeur BouwGarant.

Meer vast personeel
Een van de meest positieve gevolgen van het herstel is het feit dat bouwbedrijven weer ruimte hebben voor vast personeel. De traditionele bouwvak is voor de meerderheid nog steeds onomstreden, hoewel steeds meer bouwbedrijven de gehele zomer actief zijn, besluit De Groot.

- Een interessant detail uit de inventarisatie is dat bijna 50 procent van de aannemers het gevaar van Uv-straling actief met hun medewerkers bespreekt.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.