Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Topwerkgever haalt het beste uit zijn werknemers

16 juni 2016 - Het overgrote deel van organisaties in Nederland benut lang niet het volledige potentieel van hun werknemers. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Werkbeleving in Nederland 2016, uitgevoerd door Integron middels een steekproef onder 4.400 werkenden. Dertien procent van de organisaties, de top performers, haalt het beste uit haar medewerkers.

Bij top performers zijn medewerkers trotser (80 procent vs 21 procent) en eerder bereid de eigen werkgever aan te bevelen (58 procent vs veertien procent.). Ook zeggen meer medewerkers het beste uit zichzelf te halen bij een top performer vergeleken met gemiddeld Nederland (90 procent vs twintig procent).

Tevredenheid
De sleutel naar een Top Performer is de tevredenheid. Deze is al jaren gelijk. Dit tevredenheidsgemiddelde van een 7.0 staat gelijk aan 50 procent verbeterpotentieel. Dit betekent dat de helft van de werkenden stelt dat organisatie- en werkbelevingsaspecten voor verbetering vatbaar zijn.
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.