Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

KLM herintroduceert business class op Europa

14 februari 2011 - Met ingang van het zomerseizoen, dat op 27 maart begint, wordt KLM Europe Select afgeschaft en heet de zakenklasse van KLM wederom Business Class. Om passagiers die in deze klasse reizen meer comfort te bieden, wordt voortaan aan boord van de Boeing 737 de middelste stoel (in een rij van drie) vrijgehouden.

Nu het vervoer weer aantrekt en passagiers ook bereid zijn meer geld te betalen voor comfort, heeft KLM daarom besloten haar meest lucratieve klanten meer persoonlijke ruimte te geven. Op de Fokker 70 en Fokker 100 wordt in een rij van drie de middelste stoel vrijgehouden en op een rij van twee wordt slechts één stoel verkocht. Op de Embraer 190 blijft de configuratie van 2-2 ongewijzigd. 

Betere maaltijden
Ook de catering wordt opgewaardeerd met verbeterde maaltijden en servies van de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders. Daarnaast behouden business class passagiers privileges op de grond, zoals premium check-in, extra bagagevrijdom, toegang tot lounges en – afhankelijk van de luchthaven – voorrang bij het instappen.


Bron: Zakenreis.nl Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.