Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

ZZP Pensioen nog meer voor en door zzp’ers

30 maart 2016 - Het bestuur van Stichting ZZP Pensioen, bestaande uit de vier leidende ZZP-organisaties, heeft 9 maart jl. haar deelnemersraad geïnstalleerd. Het is de eerste keer dat voor een individuele oudedagsvoorziening een deelnemersraad is opgezet. Dit ondersteunt een belangrijke pijler van het ZZP Pensioen: 'voor zzp’ers, door ZZP’ers'.

De deelnemersraad bestaat uit vijf deelnemers van het ZZP Pensioen. Doelstelling van de raad is om te zorgen dat de regeling blijvend goed aansluit op de wensen en behoeften van de bestaande én toekomstige deelnemers. Daartoe geeft de deelnemersraad het bestuur gevraagd en ongevraagd advies. Zij bespreken dit advies met uitvoerder Loyalis.
 
Diversiteit toont breed draagvlak ZZP Pensioen
Na een oproep eind 2015 toonden dertig enthousiaste deelnemers interesse om in de deelnemersraad zitting te nemen. Na diverse gesprekken heeft het bestuur van de Stichting ZZP Pensioen uit deze kandidaten een deelnemersraad samengesteld, die zich kenmerkt door een sterke diversiteit: vrouw en man, jong en oud, meer en minder pensioenkennis en zeer diverse professionele achtergronden – een goede representatie van bestaande én toekomstige deelnemers. De leden zijn voor drie jaar benoemd.
 
De deelnemersraad bestaat uit de volgende leden:
 
  • Frank van Alphen, pensioenjournalist;
  • Janneke Boerman, jurist;
  • Patrice de Bruin, marktonderzoeker;
  • Raymond Brugman, ondernemer in de bouw;
  • Inge Rek, tekstschrijver en docent.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.