Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

De vijf beste smartphones onder de 450 euro voor de zzp’er

15 maart 2016 - Het aantal zzp'ers is de afgelopen jaren door de crisistijd enorm gestegen. Velen zijn na hun ontslag voor zichzelf begonnen. Nieuwe ondernemers, in alle mogelijke branches, voor wie communicatie van noodzakelijk belang is. Zonder al te veel startkapitaal dienen zij effectief met kostenposten om te gaan.

Jasper van Wezel, redacteur bij de vergelijkingssite Telefoonabonnement.nl heeft voor u een lijst gemaakt van de vijf beste smartphones voor nog geen 450 euro exclusief BTW.
 
Waarom een smartphone onder de 450 euro?

Net als bedrijven mogen ook zzp’ers kosten gemaakt voor bedrijfsmiddelen afschrijven van de omzet bij het indienen van de belasting. Aangezien de drempel voor investeringen 450 euro exclusief BTW bedraagt, is het aantrekkelijk om een smartphone aan te schaffen onder deze drempel. In dat geval mag u het bedrag in één keer afschrijven zodat de aankoop volledig in één jaar valt.
 
Samsung Galaxy S6
Samsung strijdt al enkele jaren met Apple om de top van de smartphone markt. De Samsung Galaxy S6 is een bevestiging van de topstatus van de Koreaanse fabrikant.  Het toestel is gemaakt van Gorilla Glass 4 en dankzij het stevige metalen design ligt het prettig in de hand. Uw gegevens zijn veilig door een vingerafdrukscanner. Het forse 5,1 inch scherm geeft een prachtig beeld waardoor u  mails en ook verslagen prettig weg leest op het scherm. De Galaxy S6 is zeer zuinig en de batterij gaat lang mee. Het toestel is vanaf 467 euro inclusief BTW te koop.
 
Apple iPhone 5s
De iPhone 5s heeft een strak aluminium design. Het is een complete telefoon en beschikt over iPhone 5s Touch ID. De vingerafdruksensor beschermt u tegen ongewenste blikken en dankzij een 64-bits A7-chip met 1GB geheugen is het een snel toestel. U kunt de smartphone aanschaffen met 16GB of 24GB geheugen. Het 4-inch Retina-display is wat kleiner maar geeft details haarscherp weer. De iPhone is te koop vanaf 379 euro inclusief BTW.
 
Huawei P8

De Huawei P8 valt op door de dunne maar stijlvolle metalen behuizing. Het is heeft een redelijk fors 5,2 inch scherm waardoor ook dit toestel ideaal is voor zakelijk gebruik. De P8 wordt aangedreven met een krachtige processor met 3GB geheugen en 16 GB opslag. U maakt prachtige foto’s met de 13-megapixelcamera. De Huawei P8 kunt u aanschaffen vanaf 345 euro inclusief BTW.
 
LG G4
De LG G4 is de ideale smartphone voor de ondernemer die net iets anders wil. Vooral de duurdere G4 met een leren achterkant.  Het toestel heeft een snelle Snapdragon 808 processor met 3GB aan ram en 32 GB aan opslag. Dankzij het grote 5,5-inch beeldscherm is het toestel ideaal voor werken tijdens zakenreizen. Net als alle smartphones tegenwoordig heeft ook de LG G4 twee camera´s. De LG G4 koopt u vanaf 383 euro inclusief BTW.
 
HTC One M9
Met een volledig aluminium behuizing koopt u een zeer representatief toestel met de HTC One M9. Ook wat qua prestaties is de One M9 representatief. Dankzij de Snapdragon 810 en 3GB ram meet het zich met de beste. Het toestel heeft een 5 inch Full HD scherm en een 20-megapixelcamera. U kunt de One M9 vanaf 499 euro incuslief BTW aanschaffen.
 
Abonnemententip
Van Wezel: "U houdt uw boekhouding overzichtelijk als zzp´er door een zakelijk abonnement af te sluiten naast privé. Kosten-technisch is het juist wenselijk om met uw huidige abonnement verder te bellen. In dat geval dient u voor de belasting aannemelijk te maken welke delen zakelijk en privé gebruikt worden.
Aftrekbaar zijn: abonnementskosten, zakelijke gesprekskosten en de aanschaf van uw telefoon. Belt u niet volledig zakelijk, dan berekent u het percentage zakelijk gebruik. Dat deel van de abonnementskosten en aanschaf telefoon mag u vervolgens weer afschrijven."

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Roland Wolters

15-03-2016 08:57  |  

Wat een misser om Windows Phone niet te noemen; prima os, uitstekende toestellen en in prijs bijzonder interessant. Tenzij je een puber bent wat snapchat en kinderachtige spelletjes zul je niet vinden.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.