Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Recordaantal bedrijven neemt deel aan Landelijke Opschoondag

10 maart 2016 - Op zaterdag 19 maart is heel Nederland ‘Supporter van Schoon’ tijdens de Landelijke Opschoondag, een initiatief van NederlandSchoon. Dit jaar steekt een recordaantal bedrijven de handen uit de mouwen.

Inmiddels hebben al ruim 600 bedrijven aangegeven deel te nemen aan de veertiende editie van de Landelijke Opschoondag, waaronder bedrijven als Albert Heijn, Connexxion en Domino’s Pizza. Dit zijn ruim 250 bedrijven meer dan tijdens de dertiende editie vorig jaar. Met deze groeiende belangstelling dragen steeds meer bedrijven bij aan een stralende omgeving en een schoon stadsbeeld. Bedrijven die ook willen deelnemen kunnen zich nog tot 19 maart hier aanmelden: bit.ly/1L6sGST. De Landelijke Opschoondag heeft als doel gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen, buren en vrijwilligers enthousiast te maken om samen te zorgen voor een schone leefomgeving.
 Helene van Zutphen, Directeur Stichting Nederland Schoon: "Wij zijn erg blij dat al ruim 600 bedrijven hebben aangegeven deel te nemen aan de Landelijke Opschoondag. Samen met de initiatieven van deelnemende gemeenten, scholen, verenigingen, buren en vrijwilligers gaan we er een mooie veertiende editie van maken."
 
Over de Landelijke Opschoondag 2016
Tijdens de Landelijke Opschoondag gaan medewerkers van bedrijven in groepen massaal op pad om zwerfafval in de directe omgeving aan te pakken. Het versterkt de band tussen collega’s en er wordt veel plezier beleefd. Medewerkers zijn even uit de werksituatie en zorgen tegelijk voor een schone buurt. Verschillende bedrijven, gemeenten, scholen, verenigingen, buren en vrijwilligers doen mee aan de Landelijke Opschoondag. Voor meer informatie over de Landelijke Opschoondag 2016: supportervanschoon.nl.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.