Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Balkenende reikt ondernemersprijs uit

9 februari 2016 - De hoogste financiële ondernemersprijs van Nederland met de titel ‘De Nationale Business Succes Award 2015' is op 4 februari door Jan Peter Balkenende overhandigd aan ATAG Nederland.

Deze grootste Ondernemersprijs van Nederland wordt georganiseerd door Het Nationale Business Succes Award Instituut. De voormalig minister-president overhandigde de grootste Ondernemersprijs van Nederland met een cheque ter waarde van 100.000 euro aan ATAG. De finalist werd geselecteerd uit maar liefst 324 Nederlandse deelnemende bedrijven, die volgens onderzoek van het organiserende NBSA-instituut en de deskundige vakjury, een opmerkelijke bijdrage leveren aan de Nederlandse economie.

Toonbeeld
"ATAG is een toonbeeld van oer-Hollands ondernemerschap en innovatie, bekend in elk Nederlands huishouden en ook wereldwijd exporterend," stelde de juryvoorzitter Steven van Eijck (voorzitter vereniging RAI) tijdens de galaopnamen in Studio 21, waar verder nog vier andere Finale-awards en vijf subawards werden toebedeeld aan bijzonder presterende Nederlandse ondernemingen.
"ATAG is dan wel de grote finalewinnaar,van deze editie 2015, maar alle ondernemingen die voor deze ondernemersprijs zijn geselecteerd, maken Nederland een sterker land," aldus voormalig minister-president Balkenende.

Deskundige jury
De award en titel meest innovatieve onderneming 2015 is uitgereikt door prof.drs. Sylvester Eijffinger (Hoogleraar Economie) aan BIS, de specialist in bedrijfspresentatiesystemen. "BIS loopt continu voor op de markt en weet expansief te groeien door grote R&D-inspanningen en intensieve samenwerking met klanten," aldus het jurylid.
De award en titel Groenste onderneming 2015 werd door jurylid Bernd Schneider uitgereikt aan CWS Nederland. "CWS zorgt voor mens en milieu in  achttien landen en loopt voor op de wetgeving. Als deel van de maatschappij zien zij het zowel als taak als plicht om economische, ecologische en sociale leefomstandigheden te bevorderen."

Beste start up
De award en titel beste start up 2015 werd door jurylid Joan Bassa (CEO Humanwave, voormalig Exact) uitgereikt aan Sustainable Durable Systems in Hengelo. "Dankzij een revolutionair daksysteem waarmee aanzienlijke energiebesparingen worden gerealiseerd, die door de markt worden omarmd."

Vrouwelijke CEO
De award en titel beste vrouwelijk CEO 2015 werd uitgereikt door jurylid Hans Rijnierse (SER-lid en voormalig CEO Sodexo) aan Winny Hoffmann van de Hoffmann Groep, een technisch bouwbedrijf dat onder leiding van mevrouw Hoffman een toonbeeld van goed management is. "Ik betrek graag meer vrouwen in mijn onderneming," stelde zij, "en dat blijkt toch een opgave."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.