Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

De uitkomst van het PostNL brievenbuspakketje

25 september 2015 - Verzenddozen die door de brievenbus passen zijn erg populair. PostNL heeft hier handig op ingespeeld door brievenbuspakketjes te gaan versturen.

Deze doosjes passen door de brievenbus en kunnen voor een veel gunstiger tarief verzonden worden, mét track and trace code. Dit is voor veel retailers een erg fijne uitkomst, stelt Wim van der Louw van Bedrukte-doosjes.nl. Klanten hoeven namelijk niet thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om de bestelling te volgen, wat een extra geruststelling is.

Hoe groot mag een verzenddoosje zijn?
PostNL hanteert een formaat van 38 x 26,5 x 3,2 centimeter, met een gewicht van maximaal 2 kilo. Kleine en dunne producten zijn dus erg geschikt om via deze manier te verzenden. Overigens is het ook mogelijk om enveloppen te verzenden als brievenbuspakket.

Kenmerken PostNL brievenbuspakket:
-
Afmeting 38 x 26,5 x 3,2 centimeter
- Maximaal gewicht 2 kilo
- Inclusief track and trace code
- Past door de brievenbus
- 3,95 euro

Ruimte voor reclame
Van der Louw: "Een verzenddoosje is niet alleen handig en goedkoper, maar biedt ook ruimte voor een extra reclamemogelijkheid. Door het bedrukken van een verzenddoosje ziet iedereen direct van welk bedrijf het pakket afkomstig is. Daarnaast vergroot dit ook de merkbeleving van de klant. Een mooie bedrukte verzenddoos zal veel meer effect hebben dan een simpel doosje met een enkele adressticker."

Doorsturen  |  2  |  Nieuwsbrief

Reacties

Inpakken en Uitdelen

28-09-2015 06:28  |  

Nou dit is niet helemaal waar. Het heeft wel een T&T maar die heeft geen nut. Het pakje is NIET te volgen. Aan het eind van de dag worden dit soort verzendingen gewoon op afgeleverd gezet..
En voor brievenbuspost hoef je al nooit thuis te zijn..

Mvgr. Pieternel

Ar Vis

1-10-2015 16:20  |  

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.