Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Vrouwen houden mannen in toom bij verbouwing

22 september 2015 - Steeds meer vrouwen kopen online bouwmaterialen zo blijkt uit onderzoek onder ruim 4.000 bezoekers van bouwmaterialenleverancier.nl.

In het eerste halfjaar van 2015 steeg het aantal vrouwelijke online kopers met maar liefst twintig procent Het Centraal Bureau voor de Statistiek merkte vier jaar geleden al op dat de toename van online aankopen het grootst is bij vrouwen van 25-44 jaar.

Zekerheid
Vrouwen kiezen voor zekerheid en willen voorkomen dat een verbouwing financieel uit de hand loopt, iets dat vaak gebeurt. Ook beleidsmedewerker Wim Schreurs van Bouwend Nederland beaamt dit. Schreurs geeft aan dat tijdens een verbouwing de plannen nog wel eens worden gewijzigd met financiële consequenties tot gevolg.
Vooral bij grotere investeringen willen vrouwen controle houden en laten zich daarom eerst online informeren.

Plan
Volgens Sjoerd de Boer, eigenaar van bouwmaterialenleverancier.nl is er een duidelijke verandering opgetreden. "Voorheen werden er voor een verbouwing meerdere deelbestellingen gedaan. Nu wordt eerst om advies gevraagd en bestellen vrouwen het liefst alles in een keer. De verbouw komt daarmee door gebrek aan materialen tussentijds niet stil te liggen en het beschikbare budget wordt niet overschreden."

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Hans Koren - Dakdakk...

22-09-2015 18:07  |  

Vrouwen zijn beter met geld dan mannen. Of moet ik zeggen 'minder roekeloos'. Ik merk dat er door vrouwen altijd scherper wordt onderhandeld als er dakwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.