Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
22 september 2015
 

Vrouwen houden mannen in toom bij verbouwing

 
 

Steeds meer vrouwen kopen online bouwmaterialen zo blijkt uit onderzoek onder ruim 4.000 bezoekers van bouwmaterialenleverancier.nl.

In het eerste halfjaar van 2015 steeg het aantal vrouwelijke online kopers met maar liefst twintig procent Het Centraal Bureau voor de Statistiek merkte vier jaar geleden al op dat de toename van online aankopen het grootst is bij vrouwen van 25-44 jaar.

Zekerheid
Vrouwen kiezen voor zekerheid en willen voorkomen dat een verbouwing financieel uit de hand loopt, iets dat vaak gebeurt. Ook beleidsmedewerker Wim Schreurs van Bouwend Nederland beaamt dit. Schreurs geeft aan dat tijdens een verbouwing de plannen nog wel eens worden gewijzigd met financiële consequenties tot gevolg.
Vooral bij grotere investeringen willen vrouwen controle houden en laten zich daarom eerst online informeren.

Plan
Volgens Sjoerd de Boer, eigenaar van bouwmaterialenleverancier.nl is er een duidelijke verandering opgetreden. "Voorheen werden er voor een verbouwing meerdere deelbestellingen gedaan. Nu wordt eerst om advies gevraagd en bestellen vrouwen het liefst alles in een keer. De verbouw komt daarmee door gebrek aan materialen tussentijds niet stil te liggen en het beschikbare budget wordt niet overschreden."

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Hans Koren - Dakdakk...  |   | 
22-09-2015
 | 
20:07 uur
Vrouwen zijn beter met geld dan mannen. Of moet ik zeggen 'minder roekeloos'. Ik merk dat er door vrouwen altijd scherper wordt onderhandeld als er dakwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs