Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
6 juli 2015
 

Volop werk voor vakmensen ondanks aflopen 6 procent btw-maatregel

 
 

Vakmensen hebben op korte termijn weinig last van het terugdraaien van de btw-maatregel. Ruim 62 procent geeft aan dat hun agenda nog weinig of geen gaten vertoont.

Dit blijkt uit onderzoek van Kluswebsite.nl onder de aangesloten professionals. Er zijn momenteel 8.375 actieve vakmensen aangesloten op de website.

Verwachtingen
Kluswebsite.nl heeft de vakmensen ook gevraagd naar de verwachtingen op de langere termijn. Hierover lopen de meningen sterk uiteen. 40 procent van de vakmensen verwacht op termijn wel last te gaan krijgen van de btw-verhoging. Daarentegen verwacht ruim 42 procent niet of nauwelijks iets te gaan merken van het aflopen van de stimuleringsmaatregel.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs