Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
6 juli 2015
 

Volop werk voor vakmensen ondanks aflopen 6 procent btw-maatregel

 
 

Vakmensen hebben op korte termijn weinig last van het terugdraaien van de btw-maatregel. Ruim 62 procent geeft aan dat hun agenda nog weinig of geen gaten vertoont.

Dit blijkt uit onderzoek van Kluswebsite.nl onder de aangesloten professionals. Er zijn momenteel 8.375 actieve vakmensen aangesloten op de website.

Verwachtingen
Kluswebsite.nl heeft de vakmensen ook gevraagd naar de verwachtingen op de langere termijn. Hierover lopen de meningen sterk uiteen. 40 procent van de vakmensen verwacht op termijn wel last te gaan krijgen van de btw-verhoging. Daarentegen verwacht ruim 42 procent niet of nauwelijks iets te gaan merken van het aflopen van de stimuleringsmaatregel.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs