Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nomineren Exact Cloud Accountant Award 2015 van start

15 mei 2015 - De meest onderscheidende accountant van 2015 is nu te nomineren voor de Exact Cloud Accountant Award. Een kans voor accountants en administrateurs om te laten zien hoe zij - met behulp van nieuwe technologie - hun klanten bedienen.

Exact reikt deze award nu voor de derde keer uit. De uitreiking vindt plaats tijdens Exact Live ‘15 op 14 oktober. Accountants- en administratiekantoren uit heel Nederland kunnen meedoen via cloudaward.nl. Sinds vorig jaar kunnen ook ondernemers hun accountant voordragen.

Proactief bedrijfsadvies
Juryvoorzitter Gerrit Veltkamp van Exact: "Accountants geven naast financieel advies steeds vaker proactief bedrijfsadvies. Zij fungeren daarmee ook als business coach. De accountants die deze rol pakken, maken slim gebruik van de hierbij ondersteunende technologie. Dat helpt hen om sneller en efficiënter samen te werken met ondernemers. Met het toekennen van de Exact Cloud Accountant Award vestigen wij graag de aandacht op deze vernieuwende accountants."

Jaarlijkse uitreiking
De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het administratie- of accountantskantoor dat zich nadrukkelijk heeft onderscheiden op het gebied van cloud computing en innovatieve bedrijfsprocessen en dat met lef inspeelt op de behoefte van de ondernemer. De winnaar mag zich een heel jaar Cloud Accountant van Nederland noemen en wint een rondvlucht over de Veluwe in een Cessna. Daarnaast wordt de winnaar actief betrokken bij diverse PR-activiteiten van Exact en krijgt daarmee mooie promotie voor zijn of haar werk.

Vorige winnaar
Louis van Garderen, directeur van JOINSON&SPICE won de award in 2014: "Dankzij de cloud houden klanten zelf de controle over hun bedrijf. Wij helpen hen scherp te blijven op de juiste punten en dat waarderen onze klanten. Het winnen van de award zagen wij echt als een bekroning van ons werk en heeft ons een mooi imago en nieuwe klanten gebracht."

Hoe ziet het traject eruit?
Accountants en ondernemers kunnen tot en met 6 juli 2015 hun nominaties inzenden. Uit de organisaties die zijn voorgedragen, selecteert een vakjury tien kanshebbers waar het publiek op kan stemmen. De genomineerden kunnen actief campagne voeren via social media. De drie accountantskantoren met de meeste publieksstemmen worden uitgenodigd om zichzelf via Skype aan de vakjury te presenteren. Uit deze drie kantoren zal de jury de winnaar kiezen en bekendmaken op Exact Live ‘15.

De jury
De vakjury bestaat uit Frans Heitling, hoofdredacteur van Accountancy Vanmorgen, Louis van Garderen, directeur van JOINSON&SPICE en winnaar van de Cloud Accountant Award 2014, Tonny Dirkx, werkzaam bij Full Finance als Consultant en Gerrit Veltkamp van Exact. Meer informatie is te vinden op cloudaward.nl.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.