Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Platform VrouwenNetwerken VNO-NCW en MKB-Nederland opgericht

20 april 2015 - VNO-NCW en MKB-Nederland hebben een Platform VrouwenNetwerken opgericht. Dit Platform brengt netwerken van vrouwelijke ondernemers en topmanagers in het Nederlandse bedrijfsleven samen met als doel diversiteit te bevorderen.

Het ondersteunt vrouwen in hun zakelijke en persoonlijke groei, versterkt de kracht van vrouwelijk ondernemerschap en draagt bij aan een optimaal ondernemingsklimaat. Ook sluit het Platform VrouwenNetwerken aan bij het initiatief van voorzitter Hans de Boer van VNO-NCW en minister Jet Bussemaker van OCW om het aandeel van vrouwen in de raden van bestuur, commissarissen en toezicht te vergroten (Topvrouwen.nl).

Voorzitter
Voorzitter van het Platform is Caroline van Reenen, directeur-eigenaar van HoeZo!, een bedrijf dat gespecialiseerd is in projectmanagement en congresorganisatie, vijftien medewerkers telt en in Heemstede is gevestigd. Van Reenen is sinds de oprichting in 2010 ook voorzitter van het VrouwenNetwerk van de regionale vereniging VNO-NCW West (Noord- en Zuid-Holland).

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.