Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

21 januari 2011 - De tweede pilot Digitale Mobiliteit is van start gegaan. Ondernemers uit Amsterdam en 36 omliggende gemeenten kunnen zich inschrijven om kosteloos kennis te maken met ‘Het Nieuwe Werken’.

Het doel van de pilot is de mobiliteit en productiviteit verbeteren, kosten te besparen en tegelijk een bijdrage leveren aan het milieu en het oplossen van het fileprobleem. De tweede pilot Digitale Mobiliteit loopt van april 2011 tot oktober 2011 en biedt gratis faciliteiten van: Microsoft, Vodafone, UPC, Ziggo, Regus, Nederlandse Spoorwegen en Eileen. 

Minder files, betere mobiliteit
Uit de eerste pilot van Digitale Mobiliteit kwam naar voren dat 60 procent van de MKB-ers haar mobiliteit op één of meerdere manieren kon verbeteren. Daarbij ging het vooral om het ‘voorkomen’ en het ‘verspreiden’ van momenten waarop ondernemers en medewerkers reizen. Ruim tweederde van de deelnemende ondernemers aan de vorige pilot zag daarna inderdaad mogelijkheden tot kostenbesparing, onder meer door minder reis- en huisvestingskosten. Bijna een kwart van alle medewerkers die op de nieuwe manier werken, gaf bovendien aan daadwerkelijk productiever te zijn geworden. 

Inschrijven
Ondernemingen met 5 – 250 medewerkers kunnen zich hier inschrijven. Na een voorselectie worden 50 ondernemingen geselecteerd voor de pilot.


Bron: MKB Servicedesk Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.