Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Leukste winkelstraat en winkel van Nederland zijn bekend

27 februari 2015 - De Folkingestraat in Groningen is tot leukste winkelstraat verkozen en DEKSELS! Keukenspullen in Amsterdam is verkozen tot leukste winkel van Nederland 2014.

Vandaag om 12.00 uur werd DEKSELS! in Amsterdam gehuldigd en om 15.00 uur mag de Folkingestraat in Groningen de beker in ontvangst nemen.
                               
De leukste winkelstraat van Nederland 2014 is...
De Folkingestraat in Groningen. Na een nek-aan-nek-race met de Kleine Kerkstraat mag de Folkingestraat zich nu een jaar lang officieel de leukste winkelstraat van Nederland noemen. Deze mooie winkelstraat staat al bekend om de leukste winkel van 2010. Waar mama Ariola in de keuken staat en de lekkerste Italiaanse delicatessen maakt. De straat is een echte beleving. Je vindt hier onder meer mode, galeries, antiquairs, sieraden en heerlijke horeca. De perfecte winkelstraat om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen.
Op een mooie tweede plaats eindigt de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden. Zelf noemen de ondernemers in de Kleine Kerstraat hun straat het best bewaarde winkelgeheim van Leeuwarden. Na twee keer de titel "Leukste winkelstraat van Nederland" te hebben veroverd, kun je in Leeuwarden niet meer om deze leuke straat heen. In dit gezellige straatje vind je meer dan dertig speciaalzaken, elk met een uitgebreid en uniek aanbod.
Om 15.00 vandaag wordt de Folkingestraat in Groningen feestelijk gehuldigd door NLstreets.
              
De leukste winkel van Nederland 2014 is...
DEKSELS! Keukenspullen in Amsterdam. Deze specialistische kookwinkel is een verademing voor echte kookliefhebbers. DEKSELS! mijdt keukengerei dat onderhevig is aan trends en ieder seizoen van vorm en kleur verandert: hier gaat het om functioneel design waar je nog jarenlang plezier van hebt. De eigenaren houden van hun producten, en dat straalt van de winkel af.
Op de tweede plaats eindigt  Stripwinkel Sjors in Dordrecht. Deze winkel bestaat dit jaar 40 jaar en herbergt een ongelooflijk groot assortiment aan stripboeken, affiches en stripboek gerelateerde gadgets. Ze verkopen niet alleen nieuwe stripboeken maar hebben ook een enorme voorraad aan tweedehands en antiquarische stripboeken van over de hele wereld.
Om 12.00 uur vandaag werd DEKSELS! Keukenspullen in Amsterdam gehuldigd.  

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.