Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Doe mee aan de Berenschot Strategy Trends 2015

24 november 2014 - Voor de negende keer vindt het Berenschot Strategy Trends plaats onder de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Net zoals vorig jaar biedt het onderzoek inzicht in de strategische keuzes van honderden ondernemers en bestuurders. 

Zien zij digitalisering als een kans of als een bedreiging? Welke mogelijkheden biedt internationalisering het Nederlandse bedrijfsleven? Wat staat bovenaan de CEO’s agenda?

Doe mee!
Voor het onderzoek is Berenschot nog op zoek naar ondernemers, bestuurders, directeuren of senior managers in de private sector die willen meedoen. Bij deelname aan het onderzoek zullen zij een van de eersten zijn die het onderzoek toegestuurd zullen krijgen. Tijdens het onderzoek zal worden ingegaan hoe organisaties zich willen onderscheiden van de concurrentie, welke strategische uitdagingen bedrijven te wachten staan en hoe deze met vertrouwen te lijf worden gegaan.
Ook dit jaar zal de rapportage weer veel inzicht bieden in de wijze waarop strategische keuzes gemaakt worden en welke keuzes dat zijn, zowel voor individuele sectoren als de BV Nederland in het geheel.
De vragenlijst is hier te vinden. 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.