Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
17 november 2014
 

Acht voor- en nadelen van het huren van een kerstboom

 
 

Tegenwoordig kunt u als bedrijf de hele gang van zaken bij inrichten van de bedrijfsruimtes met kerst uit handen laten nemen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende partijen die het huren van een kerstboom en/of kerstdecoratie mogelijk maken.

In dit artikel belicht Johan de Nijs van gedecoreerde-kerstboom de voor- en nadelen. De Nijs: "U kunt zowel levende- als kunstkerstbomen huren in allerlei verschillende soorten en maten. Ook kunt u vaak zelf bepalen hoe de kerstboom eruit moet komen te zien. U kunt de kerstboom dus aanpassen aan de aankleding van  het bedrijfspand. Dit komt ten goede aan de uitstraling en sfeer op de werkvloer. Het voordeel voor het bedrijf, is dat de focus kan blijven liggen op het werk. De plaatsing en opruiming wordt vaak verzorgd door de verhuurder van de kerstboom."
 
Enkele voordelen van het huren van een kerstboom:

  • De verhuurder neemt de boom na de kerst weer over. Een milieubewuste keuze, want hierdoor wordt de boom niet weggegooid en kan de boom volgend jaar opnieuw verhuurd worden.
  • Een kunstkerstboom veroorzaakt minder troep dan een echte kerstboom.
  • U bent geen tijd kwijt aan het versieren en decoreren van de boom.
  • De boom wordt op maat gemaakt.
  • U hoeft geen rekening te houden met opslagruimte om de boom de rest van het jaar te stallen.
  • U kunt elk jaar opnieuw een boom kiezen. Zo kunt u de boom aanpassen aan eventuele veranderingen in de bedrijfsaankleding.
Nadelen van een kerstboom huren:
  • Het is een grotere investering om een kerstboom te huren.
  • U kunt niet zelf bepalen wat u met de boom wilt doen (de boom is immers niet uw eigendom).
De mogelijkheden
De Nijs: "De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zelfs kerstbomen met bedrukte kerstballen worden aangeboden. Voor  uw bedrijf is het bijvoorbeeld leuk om uw logo van uw bedrijf of een slogan op de ballen te laten bedrukken. De levertijd voor bomen verschilt per verhuurder. Vaak varieert dit van drie tot zeven werkdagen. De verhuur van de boom is maatwerk. Er is in samenspraak met de verhuurder erg veel mogelijk, maar er moet wel extra geld voor betaald worden. Er zijn meerdere partijen die kerstomen verhuren. Kies de partij die het best bij u past."

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Kerstboom huren  |   | 
15-01-2018
 | 
14:49 uur
Geen zin in gesleep met kerstbomen? Vindt u het zonde om elk jaar weer een boom weg te gooien? Huur dan gewoon een kerstboom deze kerst!

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs