Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
29 oktober 2014
 

Bent u wel online vindbaar als ZZP’er of MKB’er?

 
 

"Wist u dat 94 procent van de Nederlanders toegang heeft tot internet? 94 procent! Dat zijn dus 15.864.709 Nederlanders als u dat even snel uitrekent," vertelt Willemijn Welten van OpenCompanies als ze het heeft over het belang van online vindbaarheid.

"Als u een persoon of bedrijf Googlet en niets vindt, is het dan ook niet heel gek als u een umheimlich gevoel krijgt." Anno 2014 kan een persoon of een organisatie eigenlijk niet meer zonder een profiel op Facebook, account op LinkedIn, een eigen blog, profiel of Twitter, het hebben van een eigen website of iets vergelijkbaars. "We verwachten simpelweg dat mensen of bedrijven vindbaar zijn online."

Vindbaarheid 
Vindbaarheid is volgens OpenCompanies iets om op te focussen en eigenlijk zelfs onmisbaar als u ZZP’er of MKB’er bent. Maar hoe zorgt u dan dat uw website vindbaar is in Google? Grote organisaties of bedrijven hebben daar  hele teams voor ingericht, maar als ZZP-er of kleine MKB-er heeft u deze resources (vaak) minder tot uw beschikking. Hoe zorgt u dan toch dat u op de gewenste zoekwoorden goed gevonden wordt in Google? Roëll de Ram, community manager bij OpenCompanies, maakte hier een infographic over. Zij geeft allerlei tips & tricks over hoe u beter kan scoren in Google. "Wist u bijvoorbeeld dat u met Google Keywordplanner heel gemakkelijk kan checken of er wel zoekvolumes zijn op zoekwoorden waarop u zou willen scoren? Of dat u die keywords écht moet gebruiken in bepaalde delen van uw websites?"

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken