Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
26 september 2014
 

Nieuwe duurzame zakenzender op komst

 
 

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, onder meer eigenaar van Traffic Radio en ALLsportsradio, werkt aan een nieuw internet radiostation voor en door ondernemende mensen.

Het station wil 24 uur per dag en zeven dagen per week gaan uitzenden en brengt een mix van lekkere muziek voor op het werk, zakelijk nieuws, interviews en verschillende themaprogramma’s.
 
Kannibalisatie FM radio
Met dit nieuwe internet format speelt YPCA volledig in op de verdere versnippering van de mediamarkt en de kannibalisatie van traditionele FM radio.
"Dit zakelijke format is een logische vervolgstap op onze ander niche zenders in de segmenten mobiliteit en sport. De voorsprong die we destijds als één van de eersten in internetradioland hebben opgebouwd met Traffic Radio, zijn we nu met nieuwe formats als ALLsportsradio en deze nieuwe zakenzender verder aan het uitbouwen," aldus directeur Lars Schotanus van YPCA. "Met onze internetformats en andere diensten uit onze ‘radiofabriek’ gaan we ervan uit dat de huidige FM eindig is en dat internetradio straks de standaard is".  
 
Duurzaam
Op de nieuwe zakenzender zullen bekende, maar juist ook minder bekende ondernemers aan het woord komen. Centraal staan thema’s als innovatie en duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zal de rode draad vormen op de nieuwe zender. De zender wil begin volgend jaar live zijn.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs