Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Exact maakt tien Cloud Accountant Award-kanshebbers bekend

20 augustus 2014 - Exact maakt de tien genomineerden bekend die meedingen naar de Exact Cloud Accountant Award 2014.

Het gaat om het administratie- of accountantskantoor van Nederland dat zich het afgelopen jaar nadrukkelijk heeft onderscheiden in de inzet van cloud computing, innovatieve bedrijfsprocessen en dat inspeelt op de behoefte van de ondernemer. De genomineerden zijn bepaald door een vakjury.

Genomineerden
Genomineerd voor de Exact Cloud Accountant Award 2014 zijn:
  • AccountAnders
  • Duidelijk Accountants
  • Facet Accountants & adviseurs BV
  • Fact4U
  • iQOUNT adviseurs & accountants
  • JOINSON&SPICE
  • MONI
  • Online Administratie MKB Tilburg - Den Bosch e.o.
  • Quality Accounting bv
  • Vorwerk&Co accountants en belastingadviseurs

Adviserende rol
Gerrit Veltkamp, Thought Leader Accountancy bij Exact en jurylid, over het juryberaad: "83 procent van de accountants ziet bij hun klanten een toenemende vraag naar een grotere adviserende rol. Daaruit spreekt vertrouwen. We zijn daarom op zoek gegaan naar de accountants- en administratiekantoren die hier gehoor aan geven en opvallen in de online samenwerking met klanten en optimaal social media inzetten om kennis te delen."
Lianne Desmet, CEO van online administratiekantoor Beace, voegt daar aan toe: "Als u tien procent van uw administraties in de cloud voert, bent u nog geen Cloud Accountant. We zijn op zoek naar een kantoor dat het verschil wil en kan maken en dat verder kijkt dan de gebaande paden."

De prijs
De winnaar mag zich een heel jaar dé Cloud Accountant van Nederland noemen en wint daarnaast een luchtballonvaart en diner met klanten. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens Exact Live ‘14 op 5 november in de Jaarbeurs Utrecht. Exact reikt de Exact Cloud Accountant Award voor de tweede keer uit.

Recordaantal inzendingen
Voor het eerst dit jaar konden ook ondernemers hun administratie- of accountantskantoor voordragen. Dit heeft geleid tot een recordaantal inzendingen. Binnen twee maanden stuurden ruim vierhonderd ondernemers een nominatie in. Dit heeft geresulteerd in honderd definitieve inschrijvingen. In 2013 ontving de organisatie in totaal nog 38 inschrijvingen.

Hoe nu verder?
Vanaf nu kan gestemd worden op de top tien genomineerden op www.cloudaward.nl/stemmen. Naast de selectie die de jury maakt, kan ook het publiek stemmen. De drie accountantskantoren met de meeste publieksstemmen maken kans uitgenodigd te worden om zichzelf aan de vakjury te presenteren. Uit deze drie kantoren zal de jury de winnaar kiezen. Stemmen kan tot en met 12 oktober 2014. 
De vakjury bestaat uit Frans Heitling, hoofdredacteur van Accountancy Nieuws, Lianne Desmet

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.