Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Wat wordt de leukste winkelstraat van Nederland?

4 januari 2011 - Nog vijf winkelstraten zijn in de race voor de belangrijkste winkelstraatprijs van Nederland, de NLstreets awards. Op nlstreets.nl kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkelstraat en winkel van 2010. De stembussen zijn geopend tot eind januari. Op 1 februari worden de winnaars bekend gemaakt.

Nederland heeft de afgelopen weken gestemd op zijn of haar favoriete winkel(straat). Vanaf vandaag zijn er nog vijf winkelstraten en winkels in de race voor de titel: Leukste winkel(straat) 2010. 

Vijf genomineerde straten
Kleine Kerkstraat - Leeuwarden
Haarlemmerdijk & straat - Amsterdam
Folkingestraat - Groningen
Gierstraat - Haarlem 
Sint Jacobsstraat - Leeuwarden

Vijf genomineerde winkels
KadoKado - Haarlem
meCHICas - Amsterdam
Ariola - Groningen
Optical art - Utrecht
Jeffery West - Amsterdam 

De prijs van het winkelend publiek
De NLstreets awards is de enige grote prijs van het winkelend publiek; de leukste winkelstraat van Nederland 2010 wordt niet bepaald door een jury, maar door de shopper zelf. Vorig jaar won de Kleine Houtstraat in Haarlem. 

Achtergrond informatie
NLstreets organiseert de verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en de oprukkende aanwezigheid van grootwinkelbedrijven. "Mensen klagen dat alle winkelstraten er hetzelfde uitzien maar ze beseffen niet dat ze dit met hun eigen koopgedrag kunnen beïnvloeden" aldus Eva Ruijter – een van de initiatiefneemsters. Het credo van NLstreets luidt dan ook niet voor niets ‘Weet waar je winkelt!’.  De stembussen zijn geopend tot eind januari. Op 1 februari worden de winnaars bekend gemaakt. Zij zullen feestelijk gehuldigd worden.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.