Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
5 mei 2014
 

Klanten verleiden begint op straat

 
 

Lijkt het maar zo of zien de meeste winkelstraten er hetzelfde uit? Een dag winkelen in Zwolle of in Hilversum maakt weinig verschil. De shoppende klant ziet dezelfde winkels met dezelfde look en feel.

Klanten laten zich graag verleiden en dat biedt kansen voor iedere ondernemer. Wie klanten op de juiste manier verleid, trekt nieuwe klanten en behoudt bestaande klanten.

Consumenten zijn uitermate kritisch bij het uitgeven van hun euro's. Het lijkt dan ook logisch dat retail bedrijven zich realiseren dat er 'gevochten' moet worden om de aandacht van de consument. Maar hoe doet u dat? Met prijzen stunten of de uitverkoop nog vroeger beginnen?

Verleiden en verrassen
Waarom niet uw potentiële klanten verleiden en verrassen. Het is veel leuker om te doen en kost beduidend minder. Potentiële klanten in koopstemming krijgen begint natuurlijk buiten. Want laten we het simpel houden: uw klant moet wel eerst binnen zijn voordat hij überhaupt een aankoop kan doen! Het is enorm belangrijk om op te vallen in de winkelstraat en mensen lekker te maken met uw etalage. Communiceer duidelijk wat u te bieden hebt en verleid. De Gouden Driehoek: straatbeeld, etalage en de eerste blik naar binnen zijn cruciaal voor succes.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs