Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Stijn Nijhuis uitgeroepen tot Jong Management Ondernemer van het Jaar

16 april 2014 - Ieder jaar schrijft Jong Management (JM) de Ondernemer van het Jaar-verkiezing uit. Dit jaar ging de titel Jong management: Ondernemer van het Jaar naar Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks.

Nijhuis (33) werd unaniem verkozen uit een viertal ondernemers die stuk voor stuk de afgelopen drie jaar met hun bedrijf een sterke groei lieten zien, zowel in omzet als winst. Voiceworks is een totaalleverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen. Nijhuis wist de jury te overtuigen met zijn sterke en enthousiaste pitch met een duidelijke uiteenzetting van de groeistrategie van het bedrijf voor de komende tijd.

Jury
De jury, bestaande uit Emiel Bodewes, partner bij House of Performance, Marijke van Kan, voorzitter Jong Management Landelijk, Francien Bazelier, winnaar JM Ondernemer van het Jaar 2013 en Rob Eradus, partner bij BDO Utrecht, was het unaniem eens over Nijhuis als winnaar.
Bodewes: "Nijhuis sprong eruit door zijn creativiteit en geloof dat als je iets nieuws ontwikkelt in een wereld die er nog niet klaar voor is, je de markt eerst een creatieve tussenoplossing moet bieden. In de tussentijd kan je de dienst continu verder ontwikkelen waardoor er uiteindelijk een volwassen oplossing geboden kan worden zodra de markt er wel klaar voor is."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.