Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Verkiezing leukste winkel en winkelstraat weer van start

7 november 2013 - De verkiezing van de belangrijkste winkel- en winkelstraatprijs van Nederland gaat weer van start. Op NLstreets kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2013. De stembussen zijn geopend tot eind januari 2014. Op 31 januari worden de winnaars bekendgemaakt.

De NLstreets Awards is dé prijs van het winkelend publiek. De leukste winkel en winkelstraat van Nederland worden niet bepaald door een jury maar door de shopper zelf.

Weet waar u winkelt
Terwijl mensen steeds meer hunkeren naar authenticiteit gaan de Nederlandse winkelstraten meer en meer op elkaar lijken. Volg de winkelroute in een willekeurige stad en je vindt overal dezelfde ketens met dezelfde formules. Niet echt een inspirerende ervaring! NLstreets organiseert deze verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en de oprukkende aanwezigheid van grootwinkelbedrijven.

Stemmen
Tot 2 januari 2014 kan er op alle genomineerde winkels en winkelstraten gestemd worden. Om 10.00 uur worden dan de laatste tien genomineerden bekendgemaakt. Vervolgens kan in de maand januari op deze tien genomineerden nogmaals een stem worden uitgebracht.
Op 31 januari 2014 om 10.00 uur worden de winnaars van de NLstreets Awards 2013 bekendgemaakt.
Draagt u de lokale zelfstandig ondernemers een warm hart toe, en bent u tegen de vervlakking van het winkelaanbod door de grote ketens? Stem dan op uw favoriete winkel en winkelstraat.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.