Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

MKB ziet steeds meer in online computing

21 december 2010 - Er is steeds meer behoefte aan flexibel werken, veilige opslag van data en het gemak van een externe ICT dienstverlener. Mede door de crisis is hier echter minder budget voor beschikbaar. MKB’ers zoeken dus ook naar een voordelige oplossing. Online computing bijvoorbeeld.

Maar bij wie moet u zijn? Wellicht helpt de prijsuitreiking van WINMAG. WINMAG Pro reikt jaarlijks de MKB Best Choice Awards uit aan bedrijven die de beste ICT diensten en producten hebben in de categorieën Online computing, Software & Security, Desk, Mobiel werken, Unified en IT-Services.  UltimIT Office2Go won de WINMAG Pro MKB Best Choice Award. Office2Go biedt diensten en oplossingen op het gebied van ICT infrastructuren en online werken voor het MKB. 

Flexibel werken
Erwin Krijnen, directeur van UltimIT Office2Go: "Deze waardering betekent enorm veel voor ons. De behoefte aan flexibel werken in het MKB stijgt, nu blijkt dat Het Nieuwe Werken steeds meer voordelen oplevert. Een award van WinMagPro zien wij dan ook als een echte erkenning voor onze dienst."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.