Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Eindelijk opleidingsoverzicht voor MKB

8 december 2010 - Door het omvangrijke opleidingsaanbod op internet is het voor het MKB een onmogelijke opgave om de juiste opleidingen voor medewerkers te kiezen. 30 gerenommeerde opleidingsinstituten werken nu mee aan de lancering van een zoek- vergelijkings- en boekingssite voor opleidingen en trainingen.

Boekjetraining.nl signaleert bij het MKB problemen bij het vinden van de juiste opleiding en aanbieder. Marc Fiscalini, Managing Director Boekjetraining.nl: "De zoektocht naar een opleiding of training begint op internet. Al snel raakt men verstrikt in een onoverzichtelijk woud aan trainingen en opleidingen. Voor een opleiding coaching zijn op Google al meer dan 593.000 hits. Mensen kijken vaak niet verder dan de eerste pagina zoekresultaten. Het is echter maar zeer de vraag of daar de juiste opleiding bij zit. Ook vraagt men bij verschillende aanbieders catalogi op. Al deze brochures geven opleidingen anders weer, wat het lastig te vergelijken maakt." 

Overzicht
Boekjetraining.nl geeft eenduidig overzicht van opleidingen op verschillende thema’s als doelstelling, prijs en doelgroep. Bovendien kunnen MKB’ers inkoopvoordeel behalen en hebben ze beter overzicht op de gekozen opleidingen van medewerkers. Het inkoopvoordeel bestaat uit restitutie van een deel van de jaarlijkse opleidingsbestedingen op basis van het gerealiseerde volume.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.