Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
16 januari 2013
 

ZPRadio: nieuw online radioprogramma voor zzp’ers

 
 

HeadFirst introduceert vandaag het eigen radioprogramma ZPRadio op het online radiostation Werken.fm. Dit programma beoogt zzp’ers beter te informeren over onderwerpen die hen aangaan. Kennisdeling is voor het bedrijf een van de speerpunten voor 2013.

Steeds meer mensen kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. Echter zijn velen van hen weinig geïnformeerd over de nieuwe werkgerelateerde taken, zoals opdrachten binnenhalen, relatiemanagement, sales maar ook administreren, belastingzaken en het verkrijgen van de VAR. Ook is deze groeiende groep niet altijd even goed op de hoogte van nieuws en actualiteiten die hen aangaan. Hier wil HeadFirst verandering in brengen door een uur per week een radioprogramma uit te zenden speciaal voor deze doelgroep. Het bedrijf dat als sourcing hub optreedt om zelfstandigen te begeleiden naar opdrachten en zodoende vraag en aanbod op elkaar aan laat sluiten, wil zijn kennis zoveel mogelijk delen met de inmiddels meer dan een miljoen zelfstandig professionals in Nederland. 

Online radio

Online radio is het hardst groeiende mediakanaal, aldus ADWeek. Volgens Accenture is online luisteren zelfs al op gelijk niveau met streaming video en gaming als de meest wijdverbreide internetactiviteit. Voor zzp’ers die niet in de gelegenheid zijn de uitzending live te beluisteren en dat op een moment willen doen dat het hen wel uitkomt, bestaat de mogelijkheid de uitzending 24/7 te downloaden via Werken.fm en HeadFirst.nl/op-de-radio.
Iedere woensdag 17:00 uur ZPRadio
ZPRadio is iedere woensdag te beluisteren van 17:00 tot 18:00 uur op Werken.fm en HeadFirst.nl/op-de-radio. De uitzending van vandaag staat in het teken van het zojuist uitgebrachte boek The Fuzzy Firm. De auteur, Prof. dr. Arjan van den Born, is in de studio en vertelt over de flexibiliserende arbeidsmarkt en hoe organisaties moeten veranderen om beter gebruik te kunnen maken van de kennis en kunde van het flexibele aanbod zelfstandig professionals.
Rick Kruiswijk, algemeen directeur van HeadFirst: "Zelfstandig professionals zitten net als bedrijven in zwaar weer, dus alle kennis die hen kan helpen zich beter te positioneren is mooi meegenomen. We zijn constant in contact met deze groep mensen en we verbazen ons soms hoe slecht ze zijn geïnformeerd."

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 246.63 -1.29 %
Stijgers Dalers
Arcadis 19.72  5.1 %
Oci 20.03  5 %
Nutreco 47  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.42  -6.7 %
Altice 8.29  -2.7 %
Meer beurs