Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Minister Opstelten pakt uit ten behoeve van de veiligheid

8 januari 2013 - Het ministerie van Veiligheid en Justitie start in 2013 met een nieuwe aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven om ondernemers te helpen hun zaak zo goed mogelijk te beveiligen tegen overvallen, diefstal, inbraak, agressie en andere delicten.

Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie verricht samen met CCV-directeur Onno Peer op 9 januari de landelijke aftrap van de nieuwe aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven en overhandigt het eerste pakket met veiligheidsmaatregelen aan de eigenaar van een modezaak. 

Gratis veiligheidsscan
Kleine bedrijven (maximaal vijf vestigingen en maximaal tien medewerkers per vestiging) kunnen gratis een veiligheidsscan laten uitvoeren. Ondernemers die op basis van die veiligheidsscan investeren in preventiemaatregelen, krijgen de helft vergoed tot een maximum van 1.000 euro. Om de keuze voor ondernemers makkelijker te maken, zijn speciaal geselecteerde pakketten beschikbaar in vier categorieën: organisatorische, bouwkundige, elektronische en digitale maatregelen of combinaties daarvan. 

Keurmerk Veilig Ondernemen
In de nieuwe aanpak wordt een koppeling gemaakt met het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), een effectieve methode om de veiligheid op lokaal niveau te verbeteren. Kleine bedrijven in winkelgebieden en op bedrijventerreinen met een keurmerk komen automatisch in aanmerking voor een gratis veiligheidsscan.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.