Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Kleine zelfstandige tankt goedkoper

29 november 2010 - De ZZP'er en DGA tankt bewuster in vergelijking tot bedrijven die meerdere tankpassen in gebruik hebben. Dit blijkt uit onderzoek naar het tankgedrag onder de kaarthouders van MKB Brandstof.

Pashouders met één tankpas besparen gemiddeld 50 cent op een tankbeurt diesel ten opzichte van gebruikers met twee of meerdere passen. Voor Euro 95 is het verschil 35 cent en voor LPG gebruikers 23 cent. Ook in vergelijking met de gemiddeld betaalde prijs aan de pomp tankt de kleine zelfstandige goedkoper. Zij zijn op een tank 0,75 tot 1,5 procent voordeliger uit dan het marktgemiddelde. De kleingebruikers tanken bewuster bij de goedkopere tankstations om zo geld uit te sparen. 

High Growth Award
MKB Brandstof heeft op 23 november voor de derde keer op rij de High Growth Award in ontvangst genomen voor het beste regionale groeibedrijf van regio Zuid-Holland. Landelijk veroverde zij een derde plaats. De High Growth Awards worden uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar opvallend snel zijn gegroeid. Dit is een initiatief van Port4Growth. Bij de toekenning van de awards speelt niet alleen omzetgroei een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit van die groei.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.