Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Hogere kans op bedrijfsongevallen door recessie

14 juni 2012 - De recessie drukt zwaar op budgetten. Hierdoor komt de verplichte jaarlijkse herhalingscursus Bedrijfshulpverlening in het gedrang. In het verleden is gebleken dat wanneer een onderwerp als veiligheid te weinig aandacht krijgt, de kans op (ernstige) incidenten toeneemt.

Falck BHV en InternetBHV.nl zijn daarom de campagne ‘IedereenVeilig.nl’ gestart. De campagne, met als slogan ‘Het kan wel!’, laat zien dat het mogelijk is om een kwalitatief goede opleiding te kunnen blijven volgen tegen lagere kosten. Kostenbesparing is mogelijk doordat de aangeboden, officieel erkende, cursussen voor een groot deel via internet kunnen worden gevolgd. Dit betekent een halvering van de opleidingskosten, lagere verletkosten en minder productieverlies. Op IedereenVeilig.nl kan vrijblijvend een proefles gevolgd worden. 

Antwoorden en testen
De website IedereenVeilig.nl vormt de basis van de campagne. Hier vinden bedrijven antwoord op vragen als hoeveel BHV-ers verplicht zijn en welke andere veiligheidsmaatregelen er getroffen moeten worden en kan gratis advies aangevraagd worden. Met de BHV-test kunnen zij hun kennis op het gebied van veiligheid testen. Gedurende de campagne wordt Twitter op een ludieke wijze ingezet om volgers op een laagdrempelige manier bewust te maken van veilig werken.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Karel Storm

25-06-2015 14:01  |  

''De recessie drukt zwaar op budgetten. Hierdoor komt de verplichte jaarlijkse herhalingscursus Bedrijfshulpverlening in het gedrang.''

Kenmerkend voor het gehele Nederlandse bedrijfsleven op diverse fronten. Niet alleen BHV komt in het geding maar bedrijfsveiligheid in het algemeen.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.