Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Denk groots en win voor 20. 000 dollar aan software en diensten

11 juni 2012 - VMware vraagt kleine en middelgrote bedrijven vraagt om groots te denken ('Think Big') voor hun bedrijf. Leg in maximaal 200 woorden uit hoe u virtualisatie en cloud-technologie zou gebruiken om uw bedrijf verder te helpen en te transformeren en maak kans op mooie prijzen.

De 'Thinking Big for your Business'-wedstrijd beloont één MKB-bedrijf met een prijs van 20.000 US dollar (ongeveer 16.075 euro) aan VMware-software en -diensten voor het beste voorstel om met behulp van VMware-oplossingen zijn bedrijf te transformeren. Denk bijvoorbeeld aan het openen van een nieuw kantoor om in te spelen op behoeften van de markt, de introductie van nieuwe producten en diensten of het helpen van medewerkers om flexibeler en efficiënter te werken. 

Virtualisatie maakt flexibel
Recent onderzoek van Canalys toont aan dat kleine en middelgrote bedrijven flink investeren in virtualisatie en dat in 2014 twee keer zoveel MKB-bedrijven het grootste deel van hun servers hebben gevirtualiseerd. Hoewel kostenbesparing de primaire drijfveer is voor de adoptie van virtualisatie, zien MKB-bedrijven ook de bredere zakelijke voordelen van gevirtualiseerde omgevingen: het maakt ze veel flexibeler.
"We horen van MKB-klanten dat er van alle kanten aan ze wordt getrokken," zegt John Churchhouse, verantwoordelijk voor MKB in EMEA bij VMware. "Maar wat we zien, is dat bedrijven die hun IT hebben afgestemd op de business nu de voordelen aan het oogsten zijn. We starten deze wedstrijd om MKB-bedrijven aan te moedigen creatief te denken over de manier waarop IT hun bedrijf kan transformeren en kan helpen om hun visie realiteit te laten worden." 

Meedoen?

• Om mee te doen aan de wedstrijd moeten bedrijven een tekst insturen (maximaal 200 woorden) via de Thinking Big for your Business-website vóór 31 juli 2012.
• Deelnemers moeten een sterke business case schetsen voor het gebruik van VMware-oplossingen, creativiteit en innovatie tonen met betrekking tot de inzet van de VMware-technologie en uitleggen welke producten ze willen gebruiken. Deelnemers moeten ook toelichten hoe zij de transformatie of zakelijke resultaten als gevolg van het winnen van de prijs, gaan meten.
• Bedrijven die willen deelnemen mogen maximaal 1.000 medewerkers hebben en moeten zijn geregistreerd in één van de volgende landen: Oostenrijk, België, Tsjechië, Dubai, Frankrijk, Duitsland, Israël, Italië, Nederland, Polen, Ierland, Spanje, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland, Turkije of het Verenigd Koninkrijk.
Alle inzendingen worden beoordeeld door een ervaren panel samengesteld door VMware. Hieruit volgt een shortlist. De winnende inzending wordt uit de shortlist-kandidaten gekozen door Alistair Edwards, analist bij Canalys, samen met het VMware-panel. De winnaar wordt aangekondigd op VMworld Europe 2012 in Barcelona.
Voor meer informatie over de voorwaarden van de wedstrijd kunt u hier terecht.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.