Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
28 maart 2012
 

 
 

Traffic Radio breidt uit met een speciaal MKB programma voor en door ondernemers. Armand Landman en Marc Dijk houden de luisteraars voortaan tweewekelijks op de hoogte van het laatste nieuws vanuit ondernemersland in het programma ‘Slim Ondernemen’.

In het programma ‘Slim Ondernemen’ wordt stil gestaan bij alle facetten van het ondernemen. Met studiogasten, advies van deskundigen en tips van collega ondernemers. ‘Slim Ondernemen’ is elke tweede en vierde woensdag van de maand te beluisteren tussen 14.00 en 16.00 uur. 

Positief ondernemersnieuws
Het programma wordt gepresenteerd door hoofdredacteur van De Zaak Armand Landman en Marc Dijk, Trainer en Commercieel Directeur van de DIRECT Service Groep.
Co-presentator Marc Dijk van de DIRECT Service Groep: "In tijden dat ondernemers overspoeld worden met slecht nieuws, en een overheid die continu paniek berichten brengt, is het de hoogste tijd voor POSITIEF nieuws en kansen in een markt die nog steeds volop in beweging is. Niets leuker dan ondernemers en iedereen binnen een onderneming te kunnen inspireren. Ondernemen is niet voor bange mensen."

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs