Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
1 maart 2012
 

1 maart: ook complimentendag voor bedrijven

 
 

Op 1 maart is het Nationale Complimentendag en stimuleren we het geven van complimenten. Maar bedrijven delven daarbij vaak het onderspit. Als het niet goed gaat, uiten we snel onze onvrede, maar complimenten blijven vaak uit. Zonde, want ook complimenten zijn een bron van inspiratie voor organisaties.

Voor initiatiefnemers Linda Schulte en Bart Flos een reden om hiervoor extra aandacht te vragen met een actie Compliment voor Bedrijven

Focus op het goede
Voor bedrijven betekenen complimenten een schat aan informatie over wat klanten precies waarderen in hun bedrijfsvoering. Negatieve feedback helpt om van te leren en door te verbeteren, maar positieve feedback zorgt juist voor een focus op het goede. Voor een bedrijf kan dit inzicht geven in welke diensten kunnen verbeteren en waar juist de nadruk op gelegd moet worden. 

Aandacht voor complimenten
Op Nationale Complimentendag, 1 maart, besteedt het ondernemerscollectief extra aandacht aan complimenten voor bedrijven. Door actieve stimulering op social media en internet hoopt Compliment voor Bedrijven meer aandacht te krijgen voor positieve erkenning voor het bedrijfsleven. Consumenten wordt opgeroepen te twitteren onder #cvb12 en ook op de website van het initiatief zal extra aandacht besteed worden aan de verschillende complimenten.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs