Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Leukste winkelstraat en winkel van Nederland bekend

2 februari 2012 - Het winkelende publiek heeft de Haarlemmerstraat en -dijk in Amsterdam tot leukste winkelstraat verkozen en Best Kept Secret in de Gierstraat in Haarlem is verkozen tot leukste winkel van Nederland.

NLstreets nomineerde drie maanden geleden ruim 70 winkelstraten verspreid over heel Nederland. Criteria hierbij waren ondermeer de diversiteit van het winkelaanbod, de sfeer en uitstraling van de straat, maar vooral ook de aanwezigheid van veel zelfstandige ondernemers. Het eind oordeel liet NLstreets over aan het publiek. Ruim 30.000 mensen stemde op hun favoriete winkelstraat en winkel van Nederland 2011.

Leukste winkelstraat van Nederland 2011
Na een nek aan nek race met de Gierstraat in Haarlem en de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden mag de Haarlemmerstraat en -dijk in Amsterdam zich nu een jaar lang officieel de leukste winkelstraat van Nederland noemen. De jury: "Deze drukke en levendige straat is een echte slenterstraat. Er is een grote verscheidenheid aan winkels, maar ook de namiddagen en avonden zijn goed vertegenwoordigd met diverse eet, drink en uitgaansgelegenheden. Eerlijke en ouderwetse gezelligheid van 's morgens vroeg tot 's avonds laat." 

Leukste winkel van Nederland 2011

De winnaar in de categorie ‘Leukste winkel 2011’ komt dit jaar uit de Gierstraat in Haarlem. Best Kept Secret - een dames modezaak gespecialiseerd in de laatste trends uit London - eindigde op de eerste plaats. "In deze leuke Engelse winkel wordt je geïnspireerd door de laatste trends uit Londen. Kleding, schoenen, shawls, tassen, hoedjes en sieraden: all absolutely fabulous! Zo vind je hier een zeer uitgebreid en exclusief aanbod van het leukste wat Londen te bieden heeft: gewoon in Haarlem," aldus de jury.  

Top vijf winkelstraten van Nederland
1. Haarlemmerstraat & -dijk (Amsterdam)
2. Gierstraat (Haarlem)
3. Kleine Kerkstraat (Leeuwarden)
4. Beethovenstraat (Amsterdam)
5. Folkingestraat (Groningen) 

Top vijf winkels van Nederland
1. Best Kept Secret (Haarlem)
2. Caulils (Amsterdam)
3. Inenom (Zoetermeer)
4. Ariola (Groningen)
5. Madeleine (Den Haag)

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.