Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Cloud computing, virtualisatie, het Nieuwe Werken,wat kan ik er mee ?

27 oktober 2010 - Voor alle ondernemers van Nederland is de ICT Dag Midden Nederland een uitstekende gelegenheid op de hoogte te worden gebracht van het laatste nieuws op ICT gebied.

Met praktische presentaties van onder andere Cisco en VMware over actuele onderwerpen als storage, Cloud Computing en 'Het Neuwe Werken'. De ICT Dag vindt plaats op 18 november aanstaande in de Jaarbeurs Utrecht. Toegang is kosteloos. 

Innoveren met ICT
De ICT Dag Midden Nederland staat helemaal in het teken van innoveren met ICT. Uniserver en QFast, vooroplopende ICT-leveranciers, hebben het initiatief genomen om de laatste ontwikkelingen en trends in de informatie- en communicatietechnologie te bundelen en inzichtelijk te maken voor ondernemers. 

Trends en Innovatie
Samen met diverse andere sponsors en exposanten willen Uniserver en QFast nieuwe trends begrijpelijk maken voor klanten en ondernemers. De dag staat geheel in het teken van oplossingen die informatieverstrekking en communicatie efficiënter maken, bijvoorbeeld op het gebied van IT-infrastructuur, de optimalisatie van werkprocessen, het beter laten presteren van werknemers. Dit alles draagt bij aan omzetgroei. Innovatief automatiseren kan bovendien een beslissende voorsprong op de concurrentie opleveren. 

Congres en expo
Toonaangevende bedrijven nemen deel aan de ICT Dag. Zo geven onder meer Cisco en VMware presentaties over IT en management, de geoptimaliseerde werkplek en Het Nieuwe Werken. Ook zal er uitleg gegeven worden over Virtualisatie en Cloud Computing.  Ondernemers kunnen zich uitvoerig laten informeren tijdens de presentaties of op de mini-beurs waar ICT-leveranciers hun oplossingen presenteren. Aan het einde van de dag is er volop ruimte voor netwerken tijdens een informele netwerkborrel.

Datum: 18 november 2010
Plaats: Jaarbeurs Utrecht
Tijd: 13.30 - 17.30 (start netwerkborrel)
Voor wie: eindgebruikers van kantoorautomatisering, IT-business, webdesigners/ ontwikkelaars, hosting, marketingbureaus, telecom, overheid, zorg, onderwijs en relaties van Uniserver en QFast.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.