Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
27 oktober 2010
 

Cloud computing, virtualisatie, het Nieuwe Werken,wat kan ik er mee ?

 
 

Voor alle ondernemers van Nederland is de ICT Dag Midden Nederland een uitstekende gelegenheid op de hoogte te worden gebracht van het laatste nieuws op ICT gebied.

Met praktische presentaties van onder andere Cisco en VMware over actuele onderwerpen als storage, Cloud Computing en 'Het Neuwe Werken'. De ICT Dag vindt plaats op 18 november aanstaande in de Jaarbeurs Utrecht. Toegang is kosteloos. 

Innoveren met ICT
De ICT Dag Midden Nederland staat helemaal in het teken van innoveren met ICT. Uniserver en QFast, vooroplopende ICT-leveranciers, hebben het initiatief genomen om de laatste ontwikkelingen en trends in de informatie- en communicatietechnologie te bundelen en inzichtelijk te maken voor ondernemers. 

Trends en Innovatie
Samen met diverse andere sponsors en exposanten willen Uniserver en QFast nieuwe trends begrijpelijk maken voor klanten en ondernemers. De dag staat geheel in het teken van oplossingen die informatieverstrekking en communicatie efficiënter maken, bijvoorbeeld op het gebied van IT-infrastructuur, de optimalisatie van werkprocessen, het beter laten presteren van werknemers. Dit alles draagt bij aan omzetgroei. Innovatief automatiseren kan bovendien een beslissende voorsprong op de concurrentie opleveren. 

Congres en expo
Toonaangevende bedrijven nemen deel aan de ICT Dag. Zo geven onder meer Cisco en VMware presentaties over IT en management, de geoptimaliseerde werkplek en Het Nieuwe Werken. Ook zal er uitleg gegeven worden over Virtualisatie en Cloud Computing.  Ondernemers kunnen zich uitvoerig laten informeren tijdens de presentaties of op de mini-beurs waar ICT-leveranciers hun oplossingen presenteren. Aan het einde van de dag is er volop ruimte voor netwerken tijdens een informele netwerkborrel.

Datum: 18 november 2010
Plaats: Jaarbeurs Utrecht
Tijd: 13.30 - 17.30 (start netwerkborrel)
Voor wie: eindgebruikers van kantoorautomatisering, IT-business, webdesigners/ ontwikkelaars, hosting, marketingbureaus, telecom, overheid, zorg, onderwijs en relaties van Uniserver en QFast.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 237.75 -3.60 %
Stijgers Dalers
Doc data 0.44  4.8 %
Value8 5.27  4.6 %
Binck 4.25  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 7.56  -8.8 %
Beter bed 14.36  -3.6 %
Meer beurs