Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Haal meer uit uw eindejaarsgeschenk!

11 augustus 2010 - Het eindejaarsgeschenk is een traditie die relaties en medewerkers niet willen missen. Als u het eindejaarsgeschenk inzet als onderdeel van uw in- en externe communicatie, maakt u er méér van en slaat u twee vliegen in één klap.

Heeft veiligheid in uw organisatie prioriteit? Of MVO? Of teamgeest? Of innovatie, of juist ambachtelijkheid? Een scala aan producten – of een thematisch kerst- of keuzepakket – kan de belangrijkste onderdelen uit uw bedrijfspolicy extra onder de aandacht brengen. Zowel richting uw medewerkers als richting externe relaties.

Rendement maken
Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld. Het gaat erom dat wat u belangrijk vindt op een leuke manier onder de aandacht komt en daarmee in herinnering blijft. Dat stellen specialisten van RelatieZ. RelatieZ is een beurs voor relatie- en eindejaarsgeschenken, die dit jaar voor de zesde achtereenvolgende keer wordt gehouden. Op deze beurs presenteren zo’n 80 gerenommeerde leveranciers van relatie- en eindejaarsgeschenken, kerstpakketten en online ‘keuzegeschenken’ hun nieuwste collecties.

Gratis entree & lunch
Thee, koffie, frisdrank, andere drankjes, hapjes en een broodje krijgen de bezoekers rond lunchtijd gratis aangeboden. Zij moeten zich alleen van te voren aanmelden op www.relatiez.nl. Want de beurs is alleen toegankelijk na voorregistratie. Om het exclusieve karakter van de beurs te bewaken wordt de speciale registratiesite gesloten bij 2.000 aanmeldingen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.