Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
22 oktober 2010
 

Gratis kennis over Online Marketing & Business Succes

 
 

De Stichting Expertisecentrum Gelijke Waardering M/V biedt ondernemers sinds deze week gratis informatie over online marketing en business succes via www.futuremediakrachtig.nl.

 In 2009 organiseerde deze stichting ‘het Godinnenspektakel’ voor de gelijke waardering van man en vrouw. Nu wil zij diezelfde mannen en vrouwen ondersteunen in hun ondernemerschap. 

Betere balans
Steeds meer mensen gaan ondernemen om de combinatie werk en zorg beter in balans te brengen. Zowel mannen als vrouwen kiezen voor die vrijheid in werk en leven. Veelal zien professionals zich vervolgens voor de moeilijke taak om voldoende opdrachtgevers te vinden. Elke maand weer. En juist daar schiet de stichting te hulp.
Radioshow met ‘de Pink Diva van Online Marketing’ 

Gratis informatie
De website is een gratis resourcesite voor ondernemers met informatie over online marketing en business succes. Bovendient u op de woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur online luisteren naar de FMK Radioshow. Projectleider Sabriye Dubrie interviewt als ‘de Pink Diva van Online Marketing’ elke week een expert op het gebied van online marketing. U hoort concrete tips en tricks en aan het einde van de show is er de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Gratis kennis 
Op de site en in de radioshow behandelt ‘de Pink Diva van Online Marketing’ elke week een ander onderwerp. Over sociale media, virale marketingacties of zoekmachine optimalisatie (SEO). U leert hoe u meer klanten kunt vinden en hoe u uw unique selling point definieert. En: hoe kunt u meer geld vragen voor uw diensten? Of: hoe schrijf ik een goed persbericht? Kortom, waardevolle informatie die ondernemers helpt succesvoller te zijn.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs